Výsledky 1 až 9 z 9

Téma: Zaheslovat nebo šifrovat složku.

Standardní Zaheslovat nebo šifrovat složku.

Můžete poradit nějaký program na zašifrování nebo zaheslování svojí složky. Jde mi o to že bych si chtěl uložit své soukromé data do složky a tuto složku ochránit nějakým heslem. Abych uchránil tento obsah před ostatními kteří mi neustalé v compu dělají pořádnej průvan .

Standardní

A co mas za system? Pokud Windows z rady NT, tak je to soucasti Win.

Standardní

Citace Původně odeslal Dominator
    Mám WIN XP PRO SP1. Ve složce mám svoje hesla, práci ,dokumenty ,atd. Nerad bych o ně přišel. Pracuje tady spousta lidí.Nemyslím nic systemového. Nějakej soft raději. Abych to mohl mít i na CD a přenést i na další PC.

Standardní

Citace Původně odeslal Dusan
    Citace Původně odeslal Dominator
    Mám WIN XP PRO SP1. Ve složce mám svoje hesla, práci ,dokumenty ,atd. Nerad bych o ně přišel. Pracuje tady spousta lidí.Nemyslím nic systemového. Nějakej soft raději. Abych to mohl mít i na CD a přenést i na další PC.
    no řešil jsem stejnej problém a jediný co jsem našel bylo buď sdílení podle uživatelů (resp. jejich práv) nebo neco jako magic folder (nebo podobně ) coz je program kterej ti slozku uplne skreje ze neni "nikde" videt a zobrazi se az das heslo do programu magich folder... je to ale opruz, prestane te to bavit porad heslovat
    Lenovo W520 | 15.6" HD+ | Intel i7 2720QM | 16 GB DDR3 | nVidia Quadro 1000M | Intel 510 SSD | Hitachi 7200rpm HDD | Lenovo Mini Dock 3 Plus | Eizo L997-K | E-MU Tracker Pre | Adam Audio A7

Member Avatar uživatele Dr Meduza
    Vliv
    261

Standardní

A co z toho udelam zaheslovanej zip (nebo neco takovyho)
    Nahrat se to da makoli a je to bezpecny gdyz je dobry heslo
    Bill Brana:"Pokud by všichni používali legální software, měl by Microsoft dostatek peněz na opravení snad všech chyb ve Windows."
    Používáním GNU/Linuxu de facto poskytuji Microsoftu prostředky na vývoj Windows, ale přesně tak to je

Standardní

Citace Původně odeslal Dr Meduza
    Jo jo, zip je fakt hrozne bezpecnej. Rozlusti ho program docela hezky rychle.

Takze to nebude to prave orechove

Member Avatar uživatele Dr Meduza
    Vliv
    261

Standardní

nebo neco takovyko
    nake zabezpecena komprese by ale byla nejlepsi asi (staci najit nakou dobrou)
    Bill Brana:"Pokud by všichni používali legální software, měl by Microsoft dostatek peněz na opravení snad všech chyb ve Windows."
    Používáním GNU/Linuxu de facto poskytuji Microsoftu prostředky na vývoj Windows, ale přesně tak to je

Standardní

Citace Původně odeslal Dr Meduza
    hehe no to je strasne prakticky.. zazipuju (stejne blbost) slozku, chci ji upravit/precist, tak ji zase rozzipuju udelam a zazipuju.. trebas 10x za den. OMG teda.. nehlede ze slozka trebas s nejakym softem atd ma 10GB tak potez. o smyslu "hesla" uz se zminil dominator..

co se tyce toho magic folderu tak to je uz praktictejsi, lama co nevi o co jde a hlavne ze tam vubec neco takovyho je tak slozku nepozna(neuvidi). sdileni pravama uzivatelu je asi nej..
    Lenovo W520 | 15.6" HD+ | Intel i7 2720QM | 16 GB DDR3 | nVidia Quadro 1000M | Intel 510 SSD | Hitachi 7200rpm HDD | Lenovo Mini Dock 3 Plus | Eizo L997-K | E-MU Tracker Pre | Adam Audio A7

Standardní

alebo, co tak pouzit online sifrovac TrustPort Disk Protection ?
    jednoduche bezpecne reisenie, ale nie free!

link: http://www.aec.cz/WebNET/Main/Defaul...ID=158&LngID=0
    Blue PC = RC5-72 Power 5.3 MKeys/s

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání