MISKOBOSS: to je hruuuuuza!!! se vzduchem bys mel lepsi vysledky!!! nebojis se o svuj PC to si vedle PC postav hasicak!!!!
Mno, muj PC neni slyset a to je to, o co mi jde Navic mam 1.80Vcore a 2400Mhz na CPU - PR3400+, takze asik tak Co se tyce aircoolingu, tak stazenej Zalman 92mm na Thermalright 900SLK daval 74 stupnu A stejne to este dost hucelo...
Vymeniky z Aquacoolu jsou proste na pasivni chlazeni neuveritelne nevhodny... Pocky, az si udelam poradnou expanzku a Erty doda radiator podle mych vypoctu

Prokop: to teda nemel, navic tezko rict jestli ty teploty jsou fakt realny.. a pokud ma komplet pasivne chlazenej tak proc ne?
Jsou realny. Na tech radiatorech jsou pri 66 stupnich na prociku docela slusny teploty - 56,7C na trubce... A to mam dneska 25C v pokoji, takze nezvykle chaldno. Obcas to jde (CPU) na 72 - 73, coz uz zacina byt napovazenou...

Co se tyce HDD, tak mam na molitanu vsechny disky uz vic jak 10 let a este mi zadnej neodesel. V specifikaci je, ze disk zvladne 85C, takze nejakych 57C me ale vubec nezajima. A uz vubec ho nehodlam chladit, ani pasivne, protoze o co bude studenejsi, o to vic mi vyzari (treba Zalman 2HC2) tepla do case a to je to posledni, co bych kdy chtel... Disky nasrobouvane na case jsou o 10 - 12 stupnu studenejsi. (take nemam v case zadny fan)

BTW, jak merit teplotu vody?

majk1911 - zkus Speedfan, nebo si lip naconfiguruj MBM5 Teplota prociku je evidentne 42C, NB a ne case ma 41 stupnu a case ma 28
Mam take DFI Lanparty B a SpeedFan detekuje/cte hodnoty, ovsem -5V mi take ukazuje 1.54V - proste blbe nastaveny cteni hodnot... Tot vse. Netreba se rozrusovat.