Citace Původně odeslal Jirkak
Tak jsem zkousel probouzet PC pres net (volajici - ET CDMA ; volany - bezdrat verejna adresa) a opravdu to nechodi.. skoda.
VNC
Pokud nemas verejnou statickou IP tak budes mit problem i s VNC, to se pripojuje zadanim IP. Port si muzes tusim u verze 4 nastavit, takze pres ten tunel by to asi slo nejak udelat.
S tim telefonem to je zajimave reseni - napis zkusenosti az to udelas. Jinak ten vypinac funguje na principu zkratu, jak uz se tu psalo, kdyz to mas dlouho (10sec) zkratovane, tak se to chova jako tvrdej OFF stav. Problem je kdyz to zapnes a nez nabehnou wokna to zase jeste jednou zkratujes (typicky po pauze nekolik vterin), tak se to vypne taky do OFF, ale to si jeste over konkretne na svy sestave, ale myslim ze to tak je vsude.
Hmm dík, že jsi napsal co to dělá tobě. Jinak tunel mi funguje v pohode, takze si muzu s privatni IP uzivat vyhod verejne

1) Ale jak se asi prihlasim na PC?? Kdyz poustim pocitac z Uspani, PC uz ma vse spustene a dokonce to i pracuje, takze by to mozna slo i se prihlasit pres VNC, ale nevim, bude to chtit vyzkouset. A heslo rusit nechci.

2) Je pruser, ze na Eurtotel GO nejde povolit treba jenom jedno prichozi tel. cislo. Jak udelat, aby mi potom nekdo nezapinal PC, tedy jak vyresit autorizaci?

3) Jeste otazka: potrebuji nahodit/zrezetovat tunel po uspani PC. Mam na to udelanej *.bat. Ale nevim jak udelat aby se spoustel pouze po probouzeni PC. Nevite jak na to? Ptam se tady abych zbytecne nezakladal, kdyz nikdo neporadi, tak tedy zalozim ve spravne sekci.