No , první věc je ,že mě to aj docela baví .... což je asi hlavní motivace. A když jsem zjistil ,že pokud chcu něco vypisovat na LCD musím nastavovat monstrozní aplikaci a instalovat programy jako MBM. Navíc jsem se chtěl dozvědět jak LCD pracuje (nedělám/nevyznám se v elektru) a tak jsem se začal zajímat...vznikl pokusný program a ten se za poslední měsíc rozrostl na slušnou aplikaci. Je sice "šitej na míru" (HD44780 - 20x4) ,ale displej nějakej čas měnit nebudu.Původně odeslal PeterM
Komunikace s Winampem není problém (no spektrální analyzer nemám - to chce plugin do Winampu). Znaky ,přechody obrazovek - to jsou jen hrátky s textem. Tray,Celobrazovkový hodiny - vše zatím funguje, Pro info o stavech paměti jsou funkce přímo v Delfách...
Samozdřejmě nejzajímavější je právě sledování teplot, což byl trošku oříšek (a já nemám rád MBM) , ale po důkladném studiu manualu od WindBondu 83627HF (hmyz na desce kerej se stara o čidla) jsem konečně přišel na to jak na něj a dneska jsem dokončil implementaci...a je to uplně super .o)
S údržbou bych to neviděl tak hrozně. Aby přestal fungovat Winamp tak by se musely změnit Messages co se mu posílají což je dost nepravděpodobné (vlastně existují pro celou dvoj až pětkovou řadu) a s jinejma programama nespolupracuji (čidla spravuji sám)
Omezení mají všechny programy , pokud si to ale píšeš sám tak máš daleko volnější ruce (což mě vyhovuje) a spoustu věcí co ti chybí si můžeš dopsat...