Výsledky 1 až 12 z 12

Téma: pochlubte se svým konfigem pro jaLCDs

Standardní pochlubte se svým konfigem pro jaLCDs

Dneska jsem si ho zprovoznil tak bych si rád vaše konfigy zkusil..
    Nikde jsem nenašel tudíž nevím jestli to jde potřeboval bych aby mě tam při winampu lítaly ty kostičky nahoru a dolu (nevím jak to popsat)
    Prostě jako u rádia máte to někdo?
    Nemožné je jen silné slovo, které kolem sebe rozhazují malí lidé, kteří si myslí, že je snadnější žít ve světě, kde budou jen dostávat, místo toho, aby objevovali sílu, která to dokáže změnit. Nemožné není fakt. Je to postoj. Nemožné není tvrzení. Je to výzva. Nemožné je nevyužitá síla. Nemožné je dočasný stav. NEMOŽNÉ NEEXISTUJE. Muhamad ali

Senior Member
    Vliv
    276

Standardní

Čítal si vôbec ich stránku
    1) majú tam hafo downloadov hotových skinov
    2) majú tam diskusný board http://www.jalcdsforum.de/ (aj anglická sekcia!)
    3) priamo v konfigu jaLCDs sa dá navoliť ten plugin pre Winamp na "ty kostičky"
    SILENT PC ▌Athlon TB 2100+ @ 200x11, PrimeStable ▌Zalman CNPS7000A-Cu & Tt Copper Shim & AS Céramique ▌Abit NF7-S 1.2, NB Zalman ZM-NB47J, SB passive ▌512MB TwinMOS 333 @ 400, 11-2-2-2 ▌Sapphire R9600PRO VIVO @ 477 core, 716 RAM, cooled by Athlon box cooler & Papst ▌WDC800JB ▌Maxtor 30GB ▌NEC ND-3500A ▌Yamaha CRW2200E ▌400W Maxpower - add fan control&monitor & Papst ▌NeonLight case & Papst ▌LCD 4x20, LCD 2x8 ▌4xFan & 8xTemp. controller ▌21\" CRT monitor ▌A4tech infra mouse ▌Microsoft Multimedia Keyboard ▌Samsung ML1520 laser printer ▌

Standardní

No dobře ale nejde jen oto jde tu hlavně o configy místních ...
    EDIT:Oooh moudrý petře kde nebo pod čím to tam je nějak se nato nemůžu dostat furt to nedělá co chci
    Nemožné je jen silné slovo, které kolem sebe rozhazují malí lidé, kteří si myslí, že je snadnější žít ve světě, kde budou jen dostávat, místo toho, aby objevovali sílu, která to dokáže změnit. Nemožné není fakt. Je to postoj. Nemožné není tvrzení. Je to výzva. Nemožné je nevyužitá síla. Nemožné je dočasný stav. NEMOŽNÉ NEEXISTUJE. Muhamad ali

Senior Member
    Vliv
    276

Standardní

Citace Původně odeslal Ladron
    No dobře ale nejde jen oto jde tu hlavně o configy místních ...
    EDIT:Oooh moudrý petře kde nebo pod čím to tam je nějak se nato nemůžu dostat furt to nedělá co chci
    Myslíš "ty kostičky"?
    jaLCDS Config a v ňom menu na ľavej strane hore (rozbaľovací stromček) :
    Winamp Effects a potom si vyber buď Spectrum Analyzer alebo VU Meter (neviem, čo ťa viac zaujíma)
    Uprostred ľavého stĺpca je tlačítko More Information kde ti vypíše pokec k nastaveniu parametrov.

BTW: ide to iba zo štvorriadkovými displejmi a iba na riadkoch 3+4. Majitelia dvojriadkových displejov majú smolu.

EDIT: a dúfam že si si všimol The spectrum analyzer needs the automaticaly installed winamp plugin "Winamp VBLink" to work correctly. atď...
    SILENT PC ▌Athlon TB 2100+ @ 200x11, PrimeStable ▌Zalman CNPS7000A-Cu & Tt Copper Shim & AS Céramique ▌Abit NF7-S 1.2, NB Zalman ZM-NB47J, SB passive ▌512MB TwinMOS 333 @ 400, 11-2-2-2 ▌Sapphire R9600PRO VIVO @ 477 core, 716 RAM, cooled by Athlon box cooler & Papst ▌WDC800JB ▌Maxtor 30GB ▌NEC ND-3500A ▌Yamaha CRW2200E ▌400W Maxpower - add fan control&monitor & Papst ▌NeonLight case & Papst ▌LCD 4x20, LCD 2x8 ▌4xFan & 8xTemp. controller ▌21\" CRT monitor ▌A4tech infra mouse ▌Microsoft Multimedia Keyboard ▌Samsung ML1520 laser printer ▌

Standardní

No JaLCD je dobrej prgram ,ale podle mě moc zatěžuje procesor......
    "Home made" aplikace umí skoro to samý a zatížení je o dost menší... (u mě cca 0-3%)

Ps : Pokud se někdo trochu orientuje v Delfách a chtěl by si napsat vlastní LCD ovládací program tak nějaké informace podáné snad dostatečně laicky (nejsem spisovatel ani nedělám do elektra ) jsem sepsal na http://www.envirex.cz/lab (Laboratory/Návody)...
    | AMD Athlon XP 2500+ | MSI K7N2 - Delta ILSR | 2x256MB DDR333 Dual Channel Cl2 [2-2-2-11] | WD360GD Raptor | Segate 7200.7 8MB | Asus GeForce 4 Ti4200 | AOC 7A+ | Lite-On SOHW-832S | Asus E616 | Koss UR-30 |

Senior Member
    Vliv
    276

Standardní

Citace Původně odeslal Zidy
    "Home made" aplikace umí skoro to samý a zatížení je o dost menší... (u mě cca 0-3%)

Ps : Pokud se někdo trochu orientuje v Delfách a chtěl by si napsat vlastní LCD ovládací program tak nějaké informace podáné snad dostatečně laicky (nejsem spisovatel ani nedělám do elektra ) jsem sepsal na http://www.envirex.cz/lab (Laboratory/Návody)...
    Nechcem ti kaziť radosť, ale mne jaLCDs tiež berie 1 až 3% výkonu... Navyše si schopný spraviť všetky tie pluginy do ostatných softov (MBM, WinAmp, ...)?

A to najpodstatnejšie: chce sa ti to udržiavať? (prídu nové WIN, nový WinAmp, ...) bohužiaľ nový MBM už asi nepríde

Často nadávam na obmedzenia, ktoré jaLCDs má ale nenašiel som náhradu, ktorá by bola lepšia (alebo aspoň tak dobrá...)

Standardní

Citace Původně odeslal PeterM

Nechcem ti kaziť radosť, ale mne jaLCDs tiež berie 1 až 3% výkonu... Navyše si schopný spraviť všetky tie pluginy do ostatných softov (MBM, WinAmp, ...)?

A to najpodstatnejšie: chce sa ti to udržiavať? (prídu nové WIN, nový WinAmp, ...) bohužiaľ nový MBM už asi nepríde

Často nadávam na obmedzenia, ktoré jaLCDs má ale nenašiel som náhradu, ktorá by bola lepšia (alebo aspoň tak dobrá...)
    No , první věc je ,že mě to aj docela baví .... což je asi hlavní motivace. A když jsem zjistil ,že pokud chcu něco vypisovat na LCD musím nastavovat monstrozní aplikaci a instalovat programy jako MBM. Navíc jsem se chtěl dozvědět jak LCD pracuje (nedělám/nevyznám se v elektru) a tak jsem se začal zajímat...vznikl pokusný program a ten se za poslední měsíc rozrostl na slušnou aplikaci. Je sice "šitej na míru" (HD44780 - 20x4) ,ale displej nějakej čas měnit nebudu.

Komunikace s Winampem není problém (no spektrální analyzer nemám - to chce plugin do Winampu). Znaky ,přechody obrazovek - to jsou jen hrátky s textem. Tray,Celobrazovkový hodiny - vše zatím funguje, Pro info o stavech paměti jsou funkce přímo v Delfách...

Samozdřejmě nejzajímavější je právě sledování teplot, což byl trošku oříšek (a já nemám rád MBM) , ale po důkladném studiu manualu od WindBondu 83627HF (hmyz na desce kerej se stara o čidla) jsem konečně přišel na to jak na něj a dneska jsem dokončil implementaci...a je to uplně super .o)

S údržbou bych to neviděl tak hrozně. Aby přestal fungovat Winamp tak by se musely změnit Messages co se mu posílají což je dost nepravděpodobné (vlastně existují pro celou dvoj až pětkovou řadu) a s jinejma programama nespolupracuji (čidla spravuji sám)

Omezení mají všechny programy , pokud si to ale píšeš sám tak máš daleko volnější ruce (což mě vyhovuje) a spoustu věcí co ti chybí si můžeš dopsat...
    | AMD Athlon XP 2500+ | MSI K7N2 - Delta ILSR | 2x256MB DDR333 Dual Channel Cl2 [2-2-2-11] | WD360GD Raptor | Segate 7200.7 8MB | Asus GeForce 4 Ti4200 | AOC 7A+ | Lite-On SOHW-832S | Asus E616 | Koss UR-30 |

Senior Member
    Vliv
    276

Standardní

Ak vymením mašinu, môj MBM to v pohode rozdýcha a jaLCDs ani nezistí, že sa niečo zmenilo. Ty budeš musieť začať znova (z novým čipsetom atď...). Ale jednu vec ti uznám - ako koníček je to dobré. Ja zase ako koníček vyrábam hardvér (...a tiež by som si ho mohol kúpiť hotový )

Standardní

Citace Původně odeslal PeterM
    Ak vymením mašinu, môj MBM to v pohode rozdýcha a jaLCDs ani nezistí, že sa niečo zmenilo. Ty budeš musieť začať znova (z novým čipsetom atď...). Ale jednu vec ti uznám - ako koníček je to dobré. Ja zase ako koníček vyrábam hardvér (...a tiež by som si ho mohol kúpiť hotový )
    Co za HW tvoříš ? Jediný HW (da se to tak říct ?) co jsem vytvořil - (zapojil) je právě LCD...

No program by to měl (doufám) taky rozdejchat. Momentálně by měl bejt závislej jen na LCD (řadič + 20x4) - (což neva) a "drasticky - na předělávání" pouze ty teploty (který pracujou přímo s konkrétní deskou) ostatek je volání WinAPI a pod. což by nemělo dělat problémy...ale na překompilování to bude...

Senior Member
    Vliv
    276

Standardní

Aby sme sa držali topicu, tak napríklad: http://www.pretaktovanie.sk/modules....asc&highlight= a fotky sú tu: http://peterm.kryha.sk/index.htm a tu: http://peterm.kryha.sk/regulator/ (aj podadresáre...)

Standardní

Hmm tak na tohle nemám .o) Je to fakt pěkný ... (konečně vím jak vypadá slovenských 50h .o) )
    Já sem měl celkem problém vyrobit kryt do Case - umělý hmoty se blbě řežou, praská to, vyřezat to přesně je dost drsný....(to vím z vl. zkušenosti)

Hehe ,když vydím ty auto-laky tak vzpomínám jak jsem stříkal WindTunel na stříbrno (byl z takovejch těch izolačních trubek). Po zaschnutí to vypadalo uplně úžasně ,ale jen do doby než ses toho silněji dotl a celá barva se sloupala...

Senior Member
    Vliv
    276

Standardní

Hmm tak na tohle nemám .o) Je to fakt pěkný ... (konečně vím jak vypadá slovenských 50h .o) )
    Já sem měl celkem problém vyrobit kryt do Case - umělý hmoty se blbě řežou, praská to, vyřezat to přesně je dost drsný....(to vím z vl. zkušenosti)

Hehe ,když vydím ty auto-laky tak vzpomínám jak jsem stříkal WindTunel na stříbrno (byl z takovejch těch izolačních trubek). Po zaschnutí to vypadalo uplně úžasně ,ale jen do doby než ses toho silněji dotl a celá barva se sloupala...
    Mal si použiť farbu na kožu v spreji (používa sa na koženú obuv a je pružná...) a pod ňu streknúť primer Všetko sa dá, ak vieš ako

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání