diky, s tim panelem mas pravdu. Je to delany z mizernyho plechu, nic vic doma nebylo. Kazdopadne tohle se chystam jeste dodelat, vsadim pred to plastovou tenkou desticku ktera bude kopirovat presne vyrezy v panelu. Co se tyce sroubku, tak to byl zamer je tam nechat. Chtel jsem, aby to bylo rozebiratelny, pac nikdy clovek nevi, kdy to bude potrebovat rozdelat a vymenit jeden z vetraku. Navic by se mi to bez nich asi nelibilo, ale to je vec vkusu
Edit: a jeste k tomu plexi, udelal jsem to schvalne, protoze se mi zda, ze kdyz si da clovek plexi jen dospodu, tak je vrsek takovej "tezkej" a hmotnej. Chtel jsem to odlehcit, jinej vyznam to nema. Jsou tam precejen veci, ktery nemusi byt videt (vymenik, cidlo, kabely...)

Reakce na MadCapa: vypnutelne je jen svetlo uvnitr case, panel vypnutelnej nemam. Ono to ale moc nesviti, je tam docela dost neprusvitny plexi. Je to jen barva a nevadi to... na fotce to vypada, jako ze to sviti hodne, ale to je tim fotakem, jsou to nejsvetlejsi mista a zbytek je tmavej, proto je to tak kontrastni