Zdravim vsechny priznivce casemoddingu. Jak jsem slibil, predvedu obrazky modovany BT20, kejsu, ktery stal i s dovozem a 300W zdrojem 1100 s DPH. Modding (doufam, ze mi zase nekdo nenapise, ze jsem toho moc nenamodoval, jako posledne
) byl zamyslenej tak, aby vysel na co nejmin. No myslenka byla dobra, v realu to stalo stejne hodne, ale dost reci. Tak tady jsou moje prvni fota. Je to stav 99% tak kritizujte.
P.S: myslel jsem i na modemisty, takze obrazky jsou v lowresu, trochu vetsi (1024x768.... cca 140 KB jsou v odkazu)
tak tohle je vyvoj, BT20 pred moddingem a po![]()
asi netreba komentovat, jen ten pohled ze strany jsem mel poradne vyfotit
inside...
tak tohle jsou moje nejmilejsi hracky...
na levych dvou picturesach je zobrazeny fungovani snimace prutoku ala eRTy (thx), v hornim pravym rohu je samotnej snimac a ve spodnim rohu je reseni napajeni cerpadla a trafa pro vetraky.
zasuvka pro cerpadlo a trafo, ta krabicka je rele (pro ty, kdo by to nahodou nepoznali)
chlazeni CPU a NB vednevnoci...
Jelikoz jsem hrozne linej a jeste hodne dlouho potrva, nez sestrojim nejakej web, tak to zatim budou jediny obrazky. Mam nafocenej skoro celej vyvoj vcetne homemade wodnika, kterej je soucasti toho vseho. Ale to az pozdejc.
Takze ocekavam Vase nazory![]()
RuDoCH