Citace Původně odeslal ace
zober co ta DNES vychadza dobre lebo ked budes stale pozerat co ma prist tak nikdy nic nekupis a potom sa velmi neobzeraj kolko ta to stalo lebo budes lutovat

na 64bit platformu sa dnes podla mna neoplati ist (kvoli 64bit a ak si windows user, hrac) ale athlon64 je vseobecne rychlejsi procesor, ktory aj tak vyuzijes (kedysi sa pouzival 16 bit windows a presla cele generacia 386 a este aj cast 486 kym boli win95 32 bit (aj to asi nie uplne), hry pre win95 dali na seba dost cakat, bolo ich skoro 0 a boli v hroznom stave, snad prve lastovicky a aj to asi nie zrejme 32 bitove boli zork nemesis pre directx2 a este jedna skakacka pitfall), ja som kupoval amd 486dx4 100 mhz a este som chvilu bezal win 3.1

pre mna by bolo jedno ci zoberiem 754 alebo 939 lebo osobne vzdy upgradujem cely system, do nforce2 som zobral skoro najslabsi athlon (1700+) ale dnes pozeram, ze sa mi neoplati do ziadneho cpu do tohoto socketu vrazat prachy; okrem toho ak dnes budes brat najlacnejsi a64 a vrazis ho do 939 tak o nejake dva roky budu zas ine veci...

kazdopadne keby som dnes budoval system tak urcite a64 (aj keby ten najslabsi)

nforce4 vyzera super ale ktovie kedy vyjde a na sli sa treba vykaslat, to nie je pre masy
Jj mas pravdu...
A taky sem si myslel ze nepujdou moc A64 tocit...ale mel sem to az na 2400Mhz dalsi z OC az na 2420.
A jako výkon je pak znat...