Výsledky 1 až 6 z 6

Téma: kvalita zobrazeni radeon 9000pro vs. gf4mx440 - vyreseno

Junior Member
    |||Kutná Hora (sometimes weekend), Praha 8 (week)
    Věk
    41
    Vliv
    268

Standardní kvalita zobrazeni radeon 9000pro vs. gf4mx440 - vyreseno

tedy jsem celkem prekvapen ...
    na gf4mx440 jsem mel obraz krasne cistej a ted na tom radeonu je to rozmazlej hnus a takovy cely rozblity, jakoby kdybych tam mel "duchy" :/
    monitor mam eizo flexscan f552-m (pravda je starej), ale kdyz jsem ho mel pripojenej k ty gf4, tak to byla pohoda

Junior Member
    Věk
    41
    Vliv
    268

Standardní

tedy asi tak ... doresil jsem refresh rate v powerstripu, kde jsem dal natvrdo prave refresh rate (ani reforcer atp, nepomohli) a ted je to takovy zvlastni ...
    je nejaka rada?

Senior Member
    Vliv
    301

Standardní

reklamacia

Senior Member Avatar uživatele Anduril
    Věk
    42
    Vliv
    322

Standardní

Jj, reklamuj....to není normální stav. Na mé původní ATi R9000Pro byl obraz trochu lepší než na GF4Ti co mám teď....
    Nebo můžeš ještě zkusit odinstalovat a znova nainstalovat ovladače grafiky...a PowerStripu nevěřím
    ntb: HP EliteBook 8460p i7-2640M | 8GB RAM | 120GB SSD + 500GB HDD | ATi HD6470 | 14" HD+ | W7 PRO
    home: HP Docking Station | HP L2045W | WD 500GB Scorpio Blue USB box
    work: HP Docking Station | HP L2445W
    audio: Epiphone G-400 SG + Sounder Telecaster | E-MU 0202 | Cambridge Audio Azur 340R | Wharfedale Diamond 9.2 | Magnat Betasub 20A | Sennheiser HD555

Junior Member
    Věk
    41
    Vliv
    268

Standardní

no na 60hz to prave vyblity neni, ten obraz se mi zda standardni bez chyb, ale vys je to spatny ... pouzivam dsub na karte a karta je je to r9000pro 128mb od herculesu ...

co se tyce ty reklamace, tak to asi neklapne ... pac ji mam od Dudu-a, takze jedine pres nej ((

zkusim dneska nainstalovat w2k a zkusit to na nich, pac jsem si ty wxp vcera nejak zaneradil, ... ale je mi to divny ((

kdybych sehnal od nekoho na puceni lcd, tak bych chtel zkusit dvi vystup, na nem by to urcite nedelalo

Junior Member
    Věk
    41
    Vliv
    268

Standardní

tak uz jsem to vyresil ...

pokud pripojim crt pres dsub (pouzivam bnc) musim vzadu prepnout prepinacem na 75ohmu (predtim jsem tam mel nekonecno), tim se o neco ztmavi obraz a kvalita zobrazeni je stejna, akorat tmavsi ...

prave ted to mam ovsem pripojeni pres redukci dvi->dsub a obraz i pri prenuti tim prepinacem vzadu na nekonecno je krasne svetlej a rekl bych ze i kvalitnejsi !!!

huraaa

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání