Citace Původně odeslal Sal
Presne jak tu pise vykuk je to..myslel jsem,ze tu mluvim s profiky v upravach casu a ne jen s krytiky chtel jsem vam nabidnout neco noveho,ale jak je videt asi se radeji obratim treba na Abacus,kterej o to uz projevil zajem nebudou to,ale zadne moc originality proste levne skrine,ale nevsednim vzhledem,ale ztrati to uz muj zamer co jsem chtel a to poradne originalni skrine a pokud bude ta skrim ve 100 domech v CR tak myslim,ze to bude furt original a jinak mluvil jsem o krytech na casy s vyrobou celych casu zatim zacinat nechci,ale kdo vi...
Keď chceš hovoriť s profíkmi, tak sa správaj ako profík. Keby si tu bol hodil nejaký nákres, ako si to predstavuješ, tak by bolo o čom diskutovať.

Čo si vlastne očakával? Že sa ti tu sfleku prihlási sto ľudí, ktorí majú záujem o "mačku vo vreci"? Alebo že sa my sami dokážeme dohodnúť a predložíme ti výkres, že toto je kryt case, ktorý chce sto ľudí? LOL - myslím, že na tomto fóre sa nenájdu ani piati, ktorí by sa zhodli, že chcú presne rovnaký dizajn.

Stále mi chýba info, čo z predným panelom: krytky mechaník, stealth krytky na CDROM, tlačítka, ... A hlavne ukážka predpokladanej presnosti a kvality práce. Navyše minimálne predný panel určite bude pasovať len na jeden model "základnej skrine" (umiestnenie otvorov, celkové rozmery a tak...). Takže ja si budem musieť zaplatiť nejakú konkrétnu štandardnú skriňu a k tomu ešte tvoje "návleky" - no, neviem ako s tým uspeješ...

Už som "zopár" vecí z laminátu vyrobil (bol som dlhé roky modelár...) takže viem, čo je možné od tejto technológie očakávať. A viem aj to, že sa dajú vyrobiť aj formy, ktoré sa zaplatia už pri dvoch-troch kusoch výrobkov. Ak niekto chcel mať originálnu laminátovú skriňu, tak ju už pravdepodobne má - urobil si ju sám a povzniesol sa nad určité menej podarené detaily. A tí ostatní určite očakávajú štandardnú kvalitu, minimálne na úrovni profesionálnych výrobkov.
Nahoď nejaké fotky a detaily toho, čo už tá firma vyrobila a môžeme diskutovať o kvalite.
Nahoď sem výkresy a budeme diskutovať o dizajne.

Začni sa správať ako profík a my sa pripojíme (...k diskusii, samozrejme)

BTW: buď rád, že ti to píšem takto otvorene skôr, než v tom budeš mať hromadu svojich peňazí a problémy na krku...