Výsledky 1 až 8 z 8

Téma: mv2player + girder

Standardní mv2player + girder

cusbus,
    pouzivam mv2 player, konkretne je to verze 07 RC 2 a ovladam ho pomoci girder 3.28, problem je, ze dalkove ovladani funguje pouze kdyz je panel mv2 playeru "viditelny", tzn ze kdyz dam fullscreen a panel se schova pod videookno tak to nefunguje..tak sem z toho jelen...,soubor .gml mam vyexportovanej primo z prehravace..
    kdyz sem mel starsi verzi mv2playeru tak to bylo OK nevite nekdo co stim prosiiiiiim..dikec..
    DFI NF3 DAGF, Athlon 64 3000+ (280 MHz)
    1024 DDR 400, Leadtek 6600GT TDH (540/960)
    2x 160GB WD
    LG-4163b, SyncMaster 19" 997DF

Standardní

Me to dela to same :/ a zatim jsem to nevyresil takze jedine co me napada je pouzivat starsi verzi.

Standardní

Citace Původně odeslal jedik
    Me to dela to same :/ a zatim jsem to nevyresil takze jedine co me napada je pouzivat starsi verzi.
    a sakra tos me teda moc nepotesil..
    ja uz starsi verzi nespustim, porad hazi chyby
    a do jinyho prehravace se mi nechce, mam ho hodne rad..
    2x 160GB WD

Standardní

Citace Původně odeslal thomasek
    Citace Původně odeslal jedik
    a sakra tos me teda moc nepotesil..
    ja uz starsi verzi nespustim, porad hazi chyby
    a do jinyho prehravace se mi nechce, mam ho hodne rad..
    Horsi je ze ja to zkousel i pres zachytavani (fakt piplacka :/) a taky nic

Standardní

davnejsie som to riesil na fore MV2Player

http://mv2.emis.cz/index.php

vyriesit to urcite ide, ide o to u kazdeho toho prikazu v Girder odskrtnut jednu polozku a pak to uz fachci normalne, ale ze ktora polozka to bola si nespominam, v pripade ze to na tom fore nenajdete napiste to tam, niekto si na to bude urcite pamatat

ja uz Girder dlhsi cas nepouzivam nakolko mi chyba COM port pre dialkove, mam teraz len 1 kde je mobil :-(

ale ako som sa teraz pozrel po emsiacoch do Girder, tak by to malo byt asi, ze si u kazdeho prikazu ktory potrebujete pojdete do Ciel a tam zaskrtnete "Zdruzit skryte ulohy" a este to nad nim, z tych 4 veci na zaskrtnutie maju byt zaskrnute prostredne dve, ja som si to zaskrtol len u tych dolezitych prikazov, inak by to bolo na dlho zaskrtavat po jednom
    Markoff
    Dennik z Ciny a jemu predchadzajuci trip po Azii 2010-2011

Standardní

2Markoff:
    Super! Dik moc. Uz to fici!!!

Stacilo jen u potrebnych prikazu zaskrtnout Cil->Vcetne skrytych uloh jak jsi rikal

PS: v tom 4u jsem to hledal ale nic tam k tomu nebylo.

Standardní

preto som napisal nech sa pripadne spytas, lebo viem ze forum bolo nanovo nahadzovane az po mojom upozorneni pred par tyzdnami/mesiacmi a vsetky stare spravy sli do dev null :-(

ale celkovo je podpora a vyvoj MV2Player mizerny, mali by ho spravit open source, poznate nejaky alternativny open source kvalitny videoplayer ktory vyzera ze by perspektivne mohol dosiahnut BSP/MV2P a kde aj napreduje vyvoj?
    Markoff
    Dennik z Ciny a jemu predchadzajuci trip po Azii 2010-2011

Standardní

fakt to fakci jo tak to je parada, zejtra tez vyzkousim..takze dikec za rady..
    to forum bylo to prvni kde sem hledal ale je tam fakt ho.no..
    2x 160GB WD

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání