Citace Původně odeslal Vykuk
Není to PetrT ale PeterM

Hele, on mluví o tom, že chce vyrobit kejsy, který zatím nikdo nemá... a aby se to ekonomicky rentovalo, je zapotřebí zaplatit formu, což se může zaplatit třeba z produkce 100 kejsů... a vem si, kdyby existovala edice 100ks brutálních kejsů... nešel bys do toho
No... zober si to takto: nájdi mi tu 100 majiteľov nejakej menej známej skrine z nejakého nemeckého webu (ktorú si v pohode kúpiš cez Nugeta a pod. v Bazári) :P

Jedine že by to bolo za super výhodnú cenu.

Nezabudni, že skriňa to nieje len laminát: a čo koše na disky, CDROM, upevnenie fanov, záslepky, vypínače... proste plno drobných, ale presných dielov (páčila by sa ti skriňa kde nič k ničomu nepasuje )

A teraz uvažuj: Ak to má byť pre OCerov, tak to musí mať perfektne vyriešené prúdenie vzduchu, vnútorný priestor, prípravu na fany alebo vodníka, ...
Kto ti "zadarmo" a rýchlo vyvinie taký kejs, ktorý bude lepší ako výrobky od profíkov?

Ja by som si nekúpil nejaký narýchlo navrhnutý kejs len preto, že je iný ako ostatné

EDIT: ak tu uvidím nákresy, z ktorých bude jasné, že má geniálne vymyslené vnútro kejsu, tak sa prvý zapíšem do poradovníka...