Citace Původně odeslal podws
Citace Původně odeslal c0nf?
nahraj si omegy 4.8, predtim odinstaluj ati control panel, pokud mas catalysty. mas win xp sp1 ? mas dx 9.0c ? pokud tohle vsechno mas, a porad nic nepomaha, vykon malej, tak sem jeste napis presny takty + rychlost a typ pameti, jestli nahodou ta 9600Pro neni nejaka orezana. uz si zkousel reinstall widli ? to by podle me MELO pomoct.
myslis, ze omegy pomuzou?
mam w2000, dx9.becko, a mam saphire 9600, orezany neni. Reinstall vidli by mozna pomohl, pac jsou uz rok stare, a pripada mi, ze ten vykon se stale snizuje, aspon podle 3Dmarku. Ale to neni nic noveho, jenze reinstalovat cely kompl, brrr, to se mi nechce. Mozna zkusim ty omegy.
Mozna problem je v tom, ze nove drivery vzdy prdnu pres ty stare.
Takze jsem vcera odinstaloval vsechno, co melo neco spolecneho s ATI, pomoci nejake utilitky od ATI a pro jistotu to propucoval i Driver Cleanerem.
A mé vysledky :
Pred / Po uninstall-install
3DMark 01: 9800 / 12170
3Dmark 03: 2750 / 3431

Taky dalsi vec, v Biosu byl nastaven FAST, ale ATI control panel, mi ho vzdy vypnul - bylo tam proste off. Nicmene na vysledek to moc vliv nemelo.
Pouceni z krizoveho vyvoje tedy je, ze pri instalaci novych ovladacu nebyt liny a odinstalovat nejprve ty stare.