Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: Nefunguje mne sit

Standardní Nefunguje mne sit

Zdravim,
    nedavno sem si sesitoval dva kompy, abych na obou mel net. Ve win XP sem nastavil sit, sdileni netu atd., vse fungovalo. Jenze to najednou z niceho nic prestalo jet. Proste serfuju a najednou to prestalo nacitat stranky, na druhej komp sem se nemohl pripojit. Nemam paru cim by to mohlo byt, protoze sem lama
    Poradite nekdo?

Senior Member minceVIP Avatar uživatele riksa
    Věk
    44
    Vliv
    325

Standardní

zkus jestli se pingnes, zkotroluj nastaveni TCP/IP atd atd
    i3 3240@default || Gigabyte Z77-D3H || 2x4GB Kingston DDR3 1600 || Sapphire 7750@default|| Default cooling || WD 500AAKS + Samsung F2 1.5TB || Lite-on 1673 || Corsair HX520 || Chieftec DX-01BL-D-U || MS Natural Keyboard 4000 || Logitech MX1000 || HP LP2065
    "Der Kaiser Franz Straka", 3/11/05 in lidovky.cz: "Pokud vím, svět byl stvořen Adamem a Evou a u toho bychom měli zůstat."

Standardní

Neskřípnul si někde kabel,svítěj ti na síťovkách ledky?

Standardní

Ja to nechapu, dneska k tomu prijdu a ono to jede, pritom sem s tim vubec nic nedelal. Kazdopadne dik za rady

Standardní

Takze ranni nadseni rychle vyprchalo...
    Sit mne sice fungovala, ale net mne nejel ani na jednom pocitaci. Kdyz sem vypl sit, tak net na pocitaci kterej je pripojenej jel v pohode. Kdyz sem zapl i sit (bez sdileni netu) tak to bylo taky ok, ale kdyz sem zapl i sdileni netu, tak nejelu vubec nic.
    Takze me napadlo, jestli to treba nemuze blokovat poskytovatel pripojeni (netbox)
    Kdyby jo, jak z toho ven, jde treba na tom pripojenym komplu nainstalovat router aby ten druhej byl v "zakrytu"? Dik za rady

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání