Tak lidi, stále to vyřešené není! Včera jsem napsal trochu předčasně že to už funguje, těsně před naplněním disku a pak jsem zjistil že ne. Jak jsem psal rozdělil jsem to na dvě oblasti po 100GB obě na FAT32. Pak jsem nakopíroval data na tu první a pak na druhou a zaplnil ho téměř do posledního bajtu. Potom jsem si všiml že jeden adresář na té první oblasti ukazuje že obsahuje 260GB ale data se zdála v pořádku. Musel jsem to už následně vypnout, a dal do PC doma a začalo to psát při startu Win XP že tam mám hafo vadných sektorů a ta primární oblast ukazovala samá nesmyslná data jinej počet adresářů se samejma pahákama a ta logická jednotka fungovala normálně. Teď jsem to dal zase do PC v práci a tam to dělá to samé. A pak že to půjde když to rozdělím na 2x 100GBA nejvíc mě natom zaráží to že se podělala právě ta primární a logická funguje, čekal bych to spíš obráceně. Už mě ten disk pěkně sere, to přece není normální... co s tím? Asi budu muset zkusit upravit ten registr jak tu psal "Spec" ale to je poněkud nešťastné řešení, co když přeinstaluju Windows a zapomenu nato (používám ten disk jako druhej)
Pak budou data fuč
PS: A ještě zajímavost, když jsem teď pod Win2000 dal že chci naformátovat ten podělanej disk (první oblast, primární) kterej ale stále ukazuije kapacitu 100GB tak mě to nabízí i FAT32 což normálně nědělá (viz hranice 30GB nebo kolik to bylo).