uvazuju o koupi disku do diskoveho pole jelikoz uz vlastnim jednu 40 segate ale starsi baracuda 4 tak avazuju o tom ze koupim 40 baracudu 7
ale jen frut nevim jestli to ma cenu kdyz disky nejsou uplne stejny nekde sem slysel ze na raid a ted ale nevim kterej jestli 0 ci 1 proste abych udelal ze dvou 40 jednu bootovaci 80 tak ze na tohle by mneli bejt dva stejny disky no tohle by byli oba 40gb segate oba tusim 2mb cache jen jeden jeden baracuda 4 a druhej 7200.....
a nakonec vec druha koupe raid pole sjizdel sem ceniky a v alzaci maji se mi zda ze maji pekny policko od kouwellu 4x100 za cca 650 potom sem videl jeste jeden zrejmne novejsi typ a to je 4x133 ma cenu koupit ten novejsi ? vim je to par korun ale chci na tom co nejvic usetrit pokud se ten novejsi nicim nelisi tak bych bral asi ten starsi protoze uata133 stejne nepouziju
pokud bych koupil ten starsi tak by mne celi 80 raid pole vyslo na 2litry
a nebo se na to mam vykaslat svuj stavajici 40 disk prodat jeste neco naskudlit a koupit jeden veci disk nejspis 120/8 cache od segatu
taze na zaver diskove pole raid 0+1 80gb mne vyjde na 2litry
novej disk 120/8 z tim ze bych prodal svuj stavajici za litr tak to by mne vyslo na 1600.
to je doufam vsecko co sem chtel a taky doufam ze mi snad nejak poradite
edit1: tak sem jeste sjizdel bazace vzhledem k tomu ze tyhle veci je blboust kukovat new no a to 80 pole by mne vyslo i z radicem na litr
coz si rikam ze uz zni jako deal,
z tim ze bych mnel oba disky stejny a pole by bylo nejaky starsi ale 0+1 umi