Výsledky 1 až 17 z 17

Téma: Co s ni je? Hercules R9800 NP

Standardní Co s ni je? Hercules R9800 NP

Takze dnes sem se pustil do mensi upravicky grafiky, nalepil sem pasivy vycistil GPU a a pote znova zapojil a najednou mam misto obrazu hafo splasenejch barevnejch obdelnicku litajicich po obrazovce? Sem uz zoufalej co se mohlo pos.rat

Skousel sem celou kartu cistit vsechny kontakty jestli neni neco vyskratovanyho a porad nic.

Muze mit nejaky spatny vliv sysnteticky lih na pcb(kontakty,atd) ??

Pokazde to stejny spustim kompl a nrmalne se nezobrazi ani uvodni screeny, bios nic porad jen barevny rozhazeny obdelnicky.

Core 2 i7 920 @ 3800 MHz | Gigabyte X58 Extreme UD5 | Asus Ati 4870X2 2GB | 6GB DDR3 1333 Zeppelin | System HDD RAID0 2x64 SSD Kingston V+ Series + 5x Samsung F1 1TB as Storage| Tagan BZ-Series 800W modular | LCD 24" HP 2475W + Xbox 360

Standardní

Tusim ze nekdo uz neco podobneho resil s R9500,bylo to snad zavineno spatne dolehajicim chladicem na gpu,kdyz ho sundal a zas nandal.Imho ten topik snad nekde najdes,ale jestli si chladic nesundaval,tak to se vylucuje.
    Ja predevcirem daval taky pasivy,lihem(60%) sem ocistil ramky a pohodicka.
    Klasicky 60% lih z lekarny by nemel vubec nic sezrat,synteticky(pokud se nak lisi) nevim,radeji se koukni,zda nekde neni naka skrvnka ci tak neco.
    Posledni moznost je treba poskozena naka soucatka,staticka elektrina lupla do neceho citlivyho ci trivilanost ala zahadne zaple fw/x hodnota v biosu,spatny kabel,spatne zapojeni napajeni/slotu,spatny konektor,nekdy se muze stat,ze pin z konektoru vga kabelu se ohne a pak se ti tam krizi ze to ani nepoznas.
    Anebo pri zapnuti neco odeslo do vecnych lovist.
    edit:Hmm bios si nezkousel zmenit ci stahnout frekvenci na gpu/pametech?

Standardní

Sundat nandat WB na Gpu bylo hned prvni co sem skousel a to uz nejmin 20x a nic. Skousel sem to i uplne bez chladice a pak s orig chladicem. Bez vysledne.

Spatny kabel urcite ne. Nahodil sem starou grafiku a vse ok.

Uz sem skousel i test v jinym PC. Ta sama haluz na obrazovce.

Asi fakt musela nejaka soucastka odejit(((

Nekdo nejakej napad?

Core 2 i7 920 @ 3800 MHz | Gigabyte X58 Extreme UD5 | Asus Ati 4870X2 2GB | 6GB DDR3 1333 Zeppelin | System HDD RAID0 2x64 SSD Kingston V+ Series + 5x Samsung F1 1TB as Storage| Tagan BZ-Series 800W modular | LCD 24" HP 2475W + Xbox 360

Standardní

Citace Původně odeslal Khandar
    Sundat nandat WB na Gpu bylo hned prvni co sem skousel a to uz nejmin 20x a nic. Skousel sem to i uplne bez chladice a pak s orig chladicem. Bez vysledne.

Spatny kabel urcite ne. Nahodil sem starou grafiku a vse ok.

Uz sem skousel i test v jinym PC. Ta sama haluz na obrazovce.

Asi fakt musela nejaka soucastka odejit(((

Nekdo nejakej napad?
    Vypadá to že statická elektřina udělala své Amen.
    ASUS Rampage II GENE + Intel i7-920 @ 3.8 GHz + Noctua NH-U12P SE1366
    6GB RAM OCZ Intel Extreme XMP 1600MHz / Gainward Geforce GTX470 SLI
    1x30GB SSD OCZ Vertex Turbo (system) / 2x30GB SSD OCZ Vertex RAID 0 (games)
    23.6" Acer GD245HQBID + 3D Vision / PSU Nexus RX-8500 850W / Asus OC STATION

Standardní

zkus reklamovat
    C2D E6850 @ 3600 MHz ~ 1.4V w/ Thermalright Ultra-120 lapped + Noctua NF-S12 | ASUS P5K-E | 4GB DDR2-800MHz Patriot LLK ~ 2.1V
    GeForce 8800GTS 512MB @ 730/1810/2020 MHz | WD 1TB + 2TB | X-Fi ExtremeMusic | HP LP2475w 24" | CM Centurion 5 | Fortron Epsilon 700W

3DM06 - 13700 | 3DMV - ??? | SuperPI 1M - 14.068s | cpu in burn : 52°C !!!
    HP nc8000 : P-M Dothan 2.00GHz [2MB L2], 2GB DDR400, 100GB[5400rpm, 8MB], ATi Mobility Radeon 9600 PRO 64MB DDR, WiFi b/g, BT, 15" SXGA+ 1400x1050

Standardní

musíš vědět sám zda jsi pokládal kartu na koberec, čistil ji hadříkem atd...
    Dle mě je to také problem statické elektřiny...
    A máš důvod pořídit si X800

Standardní

Citace Původně odeslal sofokless
    No mas pravdu ze porizeni X800 je asi jedina vec ktera by mi spravila naladu, rozhodne nechci kupovat nic horsiho nez sem mel a kupovat to samy se mi taky nechce. Takze jdu do X800 i kdyz ta dira v penezence bude kurva velka

Standardní

No mas pravdu ze porizeni X800 je asi jedina vec ktera by mi spravila naladu, rozhodne nechci kupovat nic horsiho nez sem mel a kupovat to samy se mi taky nechce. Takze jdu do X800 i kdyz ta dira v penezence bude *** velka
    no jestli ti to vyreklamujou tak tuhle kartu asi uz mit nebudou takze ti vrati celou castku za kterou si to kupoval a jenom neco doplatis
    Lenovo W520 | 15.6" HD+ | Intel i7 2720QM | 16 GB DDR3 | nVidia Quadro 1000M | Intel 510 SSD | Hitachi 7200rpm HDD | Lenovo Mini Dock 3 Plus | Eizo L997-K | E-MU Tracker Pre | Adam Audio A7

Standardní

Citace Původně odeslal Commander
    No mas pravdu ze porizeni X800 je asi jedina vec ktera by mi spravila naladu, rozhodne nechci kupovat nic horsiho nez sem mel a kupovat to samy se mi taky nechce. Takze jdu do X800 i kdyz ta dira v penezence bude *** velka
    no jestli ti to vyreklamujou tak tuhle kartu asi uz mit nebudou takze ti vrati celou castku za kterou si to kupoval a jenom neco doplatis
    jo, taky bych to tak typoval...
    ale jen jestli ji máš v záruce...
    PS: možná bych také bral aby se mi něco podobného stalo
    ale já si při tom počínal dost opatrně..

Standardní

no pochybuju, jestli si to kupoval v nakym vetsim shopu, tak urcite budou mit... to mi ver
    ja byl minuly tyden reklamovat Saphire 9500 Pro a taky jeste maji
    a kamos co tam dela rikal ze jich maji snad 20....
    Core 2 Duo E6750 @3,52Ghz @1,425V, real 1,392V, TT Sonic Tower + Noctua 120mm,GigaByte P35-DQ6, Corsair HX620W, Gainward HD4870 512MB, 800/4400, 2x1024 MB Corsair 800Mhz CL5 @CL4/4/4/12 at 880Mhz, Samsung 1TB, Samsung 750GB, Maxtor 250GB, DVD LG GSA-4163B, 19" LCD LG wide,TV 2000XP Expert,Genius SW 5.1, Win XP Pro, WiFi 1024 -- Ruby on Rails --
    FakaHeda® Gameserver hosting

Standardní

Citace Původně odeslal Austin
    no pochybuju, jestli si to kupoval v nakym vetsim shopu, tak urcite budou mit... to mi ver
    tot otazka- kazdy vi ze hercules uz GK nedela, takze se jenom dovyprodavaji zasoby, takze moznost tu je, ale je to spekulace tak si pockejme jak to dopadne..
    Lenovo W520 | 15.6" HD+ | Intel i7 2720QM | 16 GB DDR3 | nVidia Quadro 1000M | Intel 510 SSD | Hitachi 7200rpm HDD | Lenovo Mini Dock 3 Plus | Eizo L997-K | E-MU Tracker Pre | Adam Audio A7

Standardní

tot otazka- kazdy vi ze hercules uz GK nedela, takze se jenom dovyprodavaji zasoby, takze moznost tu je, ale je to spekulace tak si pockejme jak to dopadne..
    Hercules 9800np uz ani nemaj nikde v ceniku...mozna tak nekde v bazaru
    There is no emotion, there is peace. There is no ignorance, there is knowledge. There is no passion, there is serenity. There is no death, there is the Force.

Standardní

Citace Původně odeslal d00mgiv3r
    Hercules 9800np uz ani nemaj nikde v ceniku...mozna tak nekde v bazaru
    hele, vy si myslite, ale ja si taky mastil kapsu, ze mi vratej prachy a koupim si 9800...
    ta 9500Pro se uz taky nevyrabi pres ROK.... jenze oni nejsou blbi...
    oni si nakoupi ty karty navic JEN na reklamace, a v ceniku je taky nemaji..
    a az skonci 2 lete obdobi od posledni koupe te karty tak je zacnou prodavat za nejake smesne prachy...
    Core 2 Duo E6750 @3,52Ghz @1,425V, real 1,392V, TT Sonic Tower + Noctua 120mm,GigaByte P35-DQ6, Corsair HX620W, Gainward HD4870 512MB, 800/4400, 2x1024 MB Corsair 800Mhz CL5 @CL4/4/4/12 at 880Mhz, Samsung 1TB, Samsung 750GB, Maxtor 250GB, DVD LG GSA-4163B, 19" LCD LG wide,TV 2000XP Expert,Genius SW 5.1, Win XP Pro, WiFi 1024 -- Ruby on Rails --
    FakaHeda® Gameserver hosting

Standardní

Např na CC sem se ptal(kdyz jsem delal to PC) jesli by se tam nenasla Hercules 9800Pro říkali že bohuzel uz nemaj ani jeden kus...
    EDIT:treba takto
    There is no emotion, there is peace. There is no ignorance, there is knowledge. There is no passion, there is serenity. There is no death, there is the Force.

Senior Member minceVIP Avatar uživatele sisi
    Vliv
    294

Standardní

[ot]Len mala technicka poznamka: mohlo by sa odmedzit to vnorene niekolkonasobne citovanie? Vdaka.[/ot]
    Intel Core 2 Duo E6600 @ 3.2GHz (8 * 400MHz) @ 1.3V with Zalman CNPS9500 AT @ 1800RPM, ASUS P5B Deluxe/WiFi, 2x1GB Corsair Twin2X PC2-6400 DDRAM @ 400MHz (4-4-4-12) @ 2.1V, Leadtek 8800GT 512MB, WD Caviar SE16 250GB, Asus DRW-1608P3S, Creative SB Audigy Value, Logitech X-230 speakers, Enermax Liberty 400W, 2x120mm Thermaltake case fan @ 1800RPM, Thermaltake Aguila black case, HP LP2065 LCD, Logitech MX400

Standardní

Já jsem takhle odpálil Hercules 9800pro, a v Czech Computeru mi vrátili peníze, heh 15500Kč, no já jsem měl radost, hned jsem si koupil X800PRO a ještě mi zbyly peníze, že tu kartu Hercules už neseženou to si teda piš, že by na ní někde narazili, to by byl zázrak, protože Herculy už se nevyrábějí a nikde skladem nejsou, to co jsem četl o několik postů výše, že mají 20ks 9500Pro je naprostý nesmysl, to by jako měly pro případné reklamace ještě nějaký karty držet skladem? nesmysl! Pokud na té kartě není vidět nějaké mechanické poškození tak max do měsíce dostaneš cash 10tis Kč (nebo kolik tě ta karta stála nová), každopádně kdyby ti chtěli vnutit např Sapphire 9800Npro nebo nějakou jinou alternativu, tak zdvořile odmítni a nech si vrátit peníze, to víš, prodejce se bude snažit nějak se domluvit na náhradě, ale nedej se!

Standardní

Citace Původně odeslal MegaKremilek
    Já jsem takhle odpálil Hercules 9800pro, a v Czech Computeru mi vrátili peníze, heh 15500Kč, no já jsem měl radost, hned jsem si koupil X800PRO a ještě mi zbyly peníze, že tu kartu Hercules už neseženou to si teda piš, že by na ní někde narazili, to by byl zázrak, protože Herculy už se nevyrábějí a nikde skladem nejsou, to co jsem četl o několik postů výše, že mají 20ks 9500Pro je naprostý nesmysl, to by jako měly pro případné reklamace ještě nějaký karty držet skladem? nesmysl! Pokud na té kartě není vidět nějaké mechanické poškození tak max do měsíce dostaneš cash 10tis Kč (nebo kolik tě ta karta stála nová), každopádně kdyby ti chtěli vnutit např Sapphire 9800Npro nebo nějakou jinou alternativu, tak zdvořile odmítni a nech si vrátit peníze, to víš, prodejce se bude snažit nějak se domluvit na náhradě, ale nedej se!
    A chces povedat ze 9800NP Sapphire este maju skladom ?? Lebo ja som ju dal vyreklamovat a dufam ze dostanem prinajhorsom 9800pro alebo Xt
    • C2D® E8500 @4,0 - 8x500 Vcore 1,28/ Noctua NH-U 9 1x9 FAN 6V 38°C/44°C / GigabyteP35-DS3R/Patriot 2x2024 800@1000Mhz /
    • MSI GeForce GTX 280 1GB /Western Digital 640GB AALS 7200.10 SATA 32MB/SB Audigy 2 ZS/DVD-RW SonyNec AD7170A /
    • Tsunami 3x12 FAN 6V/ Corsair 650W /LG Flatron 22" L225WT DVI/Razer Diamondback PLASMA 1600dpi/

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání