Citace Původně odeslal Neller
Citace Původně odeslal Halen
Citace Původně odeslal Neller
Uz dlouho slkeduju tento thread. To co bych chtel rict je toto: AMD je bezesporu solidni vyrobce prociku-nabizi solidni prociky za solidni ceny. Ale ja sem nikdy zadnej AMD procik doma nemel. Jde me o vykon a hlavne o OC a tady podle me kraluje jasne INTEL. Jeste nikdy sem nele doma spatje INTEL procik co by me nesel dobre taktovat. Napr: Cel 366@592MHz pak P3 733@825 (150FSB) a ted 3GHz@3,5-3,7GHz (a to jeste neni konec).

a zaver: Podle me kdo chce vykon a nechce moc rozhazovat prachama, tak at jde do AMD. Kdo chce vykon a zaroven nejakej lepsi OC, tak at si priplati a jde urcite do INTELU. Tod muj nazor.
Ja jsem si ten dred precet dnes, fakt zajimave Mel jsem procesory AMD, pak jedno Pentium 120MHz od Intelu a od te doby opet same AMD. Od K6/266 pres Durona 700@1000MHz pres Palomino 1400@1650MHz pak prisel bombasticky taktovatelny TBred (1466@2400MHz - dodnes ho ma bracha) az po soucasneho XP-M (2,0@2,43-2,64GHz). TAKY si nestezuju, ze by mi procesory nesly taktit, naopak. TBredy 1700+ DLT3C byly podle me nejlip taktovatelne CPU, ktery kdy spatrily svetlo sveta. Prece jen, skok z 1466 na 2400MHz je pretaktovani o temer 65% a to je opravdu HODNE vysoky overclocking. Co z toho plyne - budouci CPU bude opet AMD, A64 pro S939. BTW, A64/3500+ uspori proti Prescottu 3,6GHz rocne na elektrine pri behu 8hodin/den zhruba 650Kc , v serveru s celorocnim provozem 2000,-
Je videt, ze ty jsi priznivce AMD a ja zase Intelu. Ale to co ti chcu rict-s tim pocitani elektriny jsi me fakt dostal (dost zajimavy). Jinak predpokladam (jestli INTEl neprijde s necim fakt hodne dobrym), tak ze muj new PC bude A64 pro 939.
A i priznivci Intela a AMD se nemusi hadat BTW, kdyz uz mas slusne nadupanou masinku, nekoupis radej nakou vykonnou grafiku? Ale mozna hry nehrajes tak by to bylo zbytecny.