Ahojte!
Mam takovy slozitejsi problem s pocitacem. Ani poradne nevim, kde zacit.
1) Pred nedavnem mi zacalo pc hazet samo od sebe BSODs. 1x - 2x denne. Bylo to horsi a horsi. Nic jsem nepridaval, ani soft, proste nic. Nakonec to dopadlo tak, ze Windows nenabehly. Zkusil jsem je reinstallnout ale BSOD pri intalaci. W98 jakztak bezely!!! Knoppix taky bezel (ackoliv to obcas hodilo panic).
2) Zkusil jsem vyhazet vsechen nepotrebny HW. Pohoda. Nakonec to ukazovalo na pamet (mel jsem dva moduly - 1. shit a 2. OCZ). Spatny byl ten OCZ, to se mi zdalo hodne podezrele. U kamarada samozrejme chodi bez problemu->OCZ modul je v poradku, ale u me proste nechodi. S jednim shit modulem to chodi. Pucil jsem si Kingmax a tim to taky jde ale nyni KAZDE rano 1-3 BSOD + zaseky pri scandisku. Reset to spravi. Kdyz to nabehne, je to v klidu (jen obcas BSOD pri War3).
3) Zkusil jsem vyhazet WIFI, zvukovku - NIC. Vymenit grafiku - NIC. Procesor (bohuzel kamaraduv Duron u me vubec neozil) - takze vlastne nevim. Zdroj - NIC. BIOS - NIC. Vse ukazuje na DESKU! Odjakziva mam problemy s pameti (kdysi jedna odesla - po reklamaci jsem dostal novou, ktera v moji desce vubec nesla - kamarad ji do ted pouziva).
Co mam delat? Desku zatim kupovat nechci, abych pak nezjistil ze to bylo vetrackem
Myslel jsem, ze mam sestavu v podpisu, ale nemam, takze:
MSI KT266 Pro2, AMD Athlon 1600+ (Palomino), 512MB RAM DDR (1 modul shit + 1 modul Kingmax), ATI Radeon 8500LE 64MB (Hercules), 2x Seagate B-IV (40GB + 80GB). Wifi XI-626, Zvukovka od Herculese. Zdroj 250W.