Citace Původně odeslal PetrT
Citace Původně odeslal Frost
Je to moje 3tí DVD palirna za tento mesic tak snad bude O.K.
Kdyz uz jsi v tom kupovani, tak se primlouvam o koupi jeste ctvrte a jejiho testu (jsi rychlejsi jak CDR ) ... 108cky
Neboj není všem dnům konec taky příjde na řadu, ale momentálně jsem nadšený z toho NECa. Vypálil jsem několik zkušebních DVD a dopadlo to tak že pálí ještě kvalitněji než LiteOn 832. Chyby PI se vyšplhají maximálně na 50 a PIF se při vypálení druhého DVD nedostaly nad 1. Při prvním DVD byly častější a dosahovaly v několika místech na 3 ale poté se čočka zkalibrovala a opravdu jedničku nepřekročí. Navíc hustota PIF je mnohem menší než u LiteOnu kde už i tak byly výsledky dost dobré. Nemám moc času dávat sem screany grafů ale zítra bych to mohl dohnat (pokud nekdo bude mít zájem). Momentálně doma nemám žádné DVD+R médium takže nemůžu říct jak na ně pálý, ale na DVD-R Verbatim 4x@8x pálý perfektně. Test DL ze znamého důvodu nedostatku médií dělat nebudu. Ještě prověřím DVD-+R 8x@16x a výsledky dodám.
Na CdR se testu jistě brzy dočkáme, ale jsem rád že jsem byl rychlejší

EDIT: Test kvality zápisu na DVD byl proveden na LiteOn 832 z důvodu nekompaktibility NECa s KProbe. Doufám že ji začne v další verzi podporovat.