Výsledky 1 až 2 z 2

Téma: zmena mac-adresy na routri Vigor 2200E

Standardní zmena mac-adresy na routri Vigor 2200E

podla manualu by nemal byt problem zmenit na tomto routri mac, ale router zmenu neakceptuje a zostava tam povodna. skusal som aj novy firmware ale nic, nemate s tym niekto skusenosti ako to precurat?
    P.S: provider to zacal filtrovat podla mac, nechce sa mi kupovat novy router.
    AMD Barton 2500@2200 Mhz 1.65V, Abit NF-S v.2, WC CPU by K&P, 2x256MB Twinmos CL2 Dual, Seagate 120GB 8MB cache, Teac W50D, Case 3R Air, Fortron 300W 12cm fan

Standardní Re: zmena mac-adresy na routri Vigor 2200E

Citace Původně odeslal jasir
    podla manualu by nemal byt problem zmenit na tomto routri mac, ale router zmenu neakceptuje a zostava tam povodna. skusal som aj novy firmware ale nic, nemate s tym niekto skusenosti ako to precurat?
    P.S: provider to zacal filtrovat podla mac, nechce sa mi kupovat novy router.
    Kdyz postupujes podle manualu a presto to nejde, tak vec reklamuj. A pokud provider zacne filtrovat mac adresy, tak snad musi mit nejdrive nejakou databazi, ne? Resp. musel jsi mu dat nejakou mac, proc nenahlasit jinou? Nebo mas vic verejnych ip?
    amd64 x86_64 AMD Athlon(tm) 64 Processor 3000+ GNU/Linux
    Největší zábavou bývají ty počítačové úlohy, které jsou v praxi naprosto k ničemu

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání