...moje prvé skúsenosti s AMD. ja som mal P4 1.5GHz a bol to skveli procak, bratovi som skladal AMD duron 1GHz na doske FIC, doska mala problémy s procakom, procak nabehol až na ASUSe, aj to až po 3restarte. potom som dostal rýchlu, a blbú radu, daj procak naspäť a bez chladiča, tu chvíľku výdrži, len sa presvedčíme že čí pôjde na doske FIC... procak zhorel za 5sekund, len sa zadymilo... a bolo po 3000sk na mojom P4 by sa toto nemohlo nikdy stať! odvtedy AMD nikdy viac!!!
Tak tohto uzivagteta poznam Skorec1. Je to zarity Intelak, a co sa tyka toho procesora Mam este stary Duron 700 a NIKDY podotykam NIKDY som s nim nemal problemy, lebo som vybral dobru zostavu. Ten procesor co spalil, vtedy som tam bol a kupil najlacnejsiu dosku aka bola ( chcel usetrit) preto mu nesiel procesoch. Chyba bola v doske, aky blazon mu poradil zapnut procesor bez chladica , ako ho v tedy spalil sa nepochavalil, teraz som sa to dozvedel. hlavne ze druhy jeho brat ma AMD -barton 2500+ a je s nim nadmieru spokojny.

Agrumentom tu bola cena, ze intel je drahsi, ale to už neplati opak je pravda Athlon 64 spoji priblizne rovnoako ako intel P4 , a tie A 64 FX 53 , je ovela drahsi , ako intel a je aj najvzkonejsi procesor sucastnosti!!!
rozhodoval som sa medzi A64 3000+ , alebo P4 3Ghz, ale podla testov a do buducnosti ma 64 bitova architektura llepsiu buducnost, p. P4 -prescott, ani nespomitam, vsetko tu bolo povedane . Intel ide dole vodou
jedine Nw by sa este dalo, no musim este pouvazovat.