Výsledky 1 až 21 z 21

Téma: Xabre a nové hry

Standardní Xabre a nové hry

Vývoj nových ovladačů se nějak ustrnul a bilance z poslední doby je neradostná:

Far Cry - Místo podlahy je modrá plocha (D3D), nepomohl ani patch 1.2. V OGL nechodí vůbec.

Thief 3 - Hrozně tmavé, některé polygony se nezobrazují, jiné jsou zase neprůhledné (což třeba u skla nebo kouře dost vadí). Rychlost asi 1 FPS.

Nemám ani odvahu zkoušet Dooma3, předpokládám že nechodí taky. Měli by se u SiSů vzpamatovat a začít to řešit, jinak jejich široká základna fanoušku značně prořídne.
    Manchester 2400MHz, NF4 Ultra, Gf 6600, 1GB RAMěti, hodně disků, videokarta, joypad, Nintendo DS + M3 Perfect MiniSD.

Standardní

Jinak jestli máte nějaké tipy a triky jak současné hry na tomto unikátním kousku železa rozchodit, sem s nimi!
    Manchester 2400MHz, NF4 Ultra, Gf 6600, 1GB RAMěti, hodně disků, videokarta, joypad, Nintendo DS + M3 Perfect MiniSD.

Senior Member mince Avatar uživatele Katoo
    Věk
    45
    Vliv
    295

Standardní

Citace Původně odeslal Mican
    Jinak jestli máte nějaké tipy a triky jak současné hry na tomto unikátním kousku železa rozchodit, sem s nimi!
    Našel jsem jen nějaké poslední drivery 1.05 http://www.xgitech.com/upload/0AA771...dDriver-XP.exe

http://www.xgitech.com/sd/sd_download.asp
    1.DFI LP nF4 Ultra-D,A64 3000+Venice @ 300x9,1,6VCORE,
    MSI HD3870,Hitachi 160GB,Hitachi T7 250GB,WD 320GB SATA II KS,DVD-RW NEC 7220A,Big tower Cheiftec MA-01WD-D
    Water cooling (Aquacool)

Standardní

Citace Původně odeslal Katoo
    Našel jsem jen nějaké poslední drivery 1.05 http://www.xgitech.com/upload/0AA771...dDriver-XP.exe
    Dávám ti bod za snahu, ale nejsem si příliš jistej s funkčností driverů pro Volari na starším Xabre.

Jinak jsem se dočetl, že Doom3 na Xabre chodí! V 640x480 v "Medium" kvalitě a vypnutím všech efektů to má dávat kolem 30FPS. Jenom jsou prej někde rozhozený textury. Kdo by si toho ale v zápalu hry všimnul, že?

Standardní

Ty Volari Reactor drivery už na Xabre vůbec nejdou. Jen ten OpenGL ovladač je prý funkční... (prý....mě nefungoval). Stačí si stáhnout ovladač pro Volari, najít soubor xgigl.dll a hledat v něm slovo xabre... Potom přejmenovat na sisgl.dll.. mě to seklo comp
    Zatím poslední drivery od SiS jsou v balíčku UNIDRIVER3.... jen se musí doplnit //vendor// karty, pokud ji setup nenajde. Zkoušel jsem Hitmana3 na drivery 3.10 pod D3D a vynechává textury. Na OpenGL se zasekává. S novejma UniDRV to jede pod OpenGL dobře v 1024x768/32, musí se to doladit podle procesoru... jako detaily. Pod DirectX už funguje PixelShader, ale moc bych to nezkoušel, hrozně se to seká... ten DX driver se jim moc nepovedl Ale i tak jsou programátoři od SiS dobrý, že tuhle karu podporujou... S3 se tenkrát na Savage4 a Savage2000 úplně vybodla

Věk
    45
    Vliv
    295

Standardní

Jééé,to jsem to vymňouk ,jsem myslel,že XGI už dělá celé balíčky jak pro Xabre tak pro Volari .

Tak to už je asi Xabre mrtvá karty
    MSI HD3870,Hitachi 160GB,Hitachi T7 250GB,WD 320GB SATA II KS,DVD-RW NEC 7220A,Big tower Cheiftec MA-01WD-D
    Water cooling (Aquacool)

Standardní

Tak to už je asi Xabre mrtvá karta
    Nééé, SIS pro něj pořád dělá ovladače, ale jsou v jednom balíku.... společně s chipsetama od SIS (UNIdriver3). Poslední jsou ze 7/2004

Věk
    45
    Vliv
    295

Standardní

Citace Původně odeslal LISP
    Tak to už je asi Xabre mrtvá karty Surprised Sad
    Nééé, SIS pro něj pořád dělá ovladače, ale jsou v jednom balíku.... společně s chipsetama od SIS (UNIdriver3). Poslední jsou ze 7/2004
    Aha,takže pdpora pořád funguje a jak jsou na tom ty poslední ovladače?
    Water cooling (Aquacool)

Standardní

Tak to už je asi Xabre mrtvá karty Surprised Sad
    Aha,takže pdpora pořád funguje a jak jsou na tom ty poslední ovladače?
    No, funguje... SiS podporuje Xabre len koli tomu, ze jeho jadro pouziva v pripravovanych IGP jadrach v cipsetoch pre Intel a AMD procesory. Ich kvalita je ale miziva. O IGP sa so mnou v SiS v podstate odmietali bavit, proklamovana podpora 3D je v podstate teoreticka - ide im hlavne o 2D. Co sa ostatne ale dalo cakat, ked im najlepsi inzinieri a programatori odisli do XGI, ze?

Kazdopadne, na oboch mojich Xabre som 3D naposledy pouzil pred pol rokom... skoda, mohol to byt dost slusny low-end, keby na nich zamakali. Lenze bez predajnosti nie je feedback, peniaze na progr. tim, respekt u vyvojarov, bez tohto vsetkeho zase predajnost... pre novacika v 3D biznise v podstate neprekonatelny uzavrety kruh.

Inak, je zaujimave, ze v XGI nevycistili kod od pozostatkov odkazov na starsie GPU a IGP...

Standardní

Poslední drivery od SISu....3.61 ...DirectX driver...hrůza!!! Fillrate na čtvrtině ... OpenGL je lepší

Senior Member VIP Avatar uživatele Rabban
    Vliv
    286

Standardní

Offtopic vymazan
    Core 2 Duo E7300 3,33GHz, 2x2GB Corsair Dominator 1066 Gigabyte EP45 UD3LR WDC740GD Raptor Ga Geforce 8800GTS 640MB

Standardní

Testnul bych klidně Dooma3, ale nemám ho a betu jsem nikde na netu nenašel

Standardní

Doom3 na Xabre chodí, dokonce i hratelnou rychlostí! Sice jsou místy v obraze malé chybky (textury xichtů třeba někdy mají jednu polovinu tmavší než druhou), nemají ale vliv na hratelnost.

Na počítači B ze signatury to dělá tak 20FPS při nejnáročnějších scénách tréningového levelu, 640x480, Low quality, advanced efekty vypnuty.

Obrázek:
    (na ATi 9500 to vypadá přeci jenom o malinko líp, ale zase stála 5x tolik)

Standardní

Další poznatek z "nových" her: Painkiller chodí!

Standardní

Citace Původně odeslal Mican
    Další poznatek z "nových" her: Painkiller chodí!
    Na nové drivery? (3.61a)

Standardní

Na nové drivery? (3.61a)
    3.57.35

Na nové by určitě chodil ještě líp.

Standardní

Já mám tyhle R35302 ale jsou to shit škoda že se Xabre nedá taktit
    NoW OnlY ~ S3gat3 B@r@cud@ 120GB 7200ot. 2MB

Věk
    45
    Vliv
    295

Standardní

Citace Původně odeslal Wirruss
    Proč by se nedala taktit?
    Měl jsem úplně tu samou co máš Ty a šla taktovat v pohodě
    Water cooling (Aquacool)

Standardní

Připojuju se ke Katoo. Taktit jde a celkem dobře >> X600 300~315~317

Standardní

Připojuju se ke Katoo. Taktit jde a celkem dobře >> X600 300~315~317
    Nevím mě výkon nenarůstá má tu někdo výsledky testů v nějakým 3D Marku?
    NoW OnlY ~ S3gat3 B@r@cud@ 120GB 7200ot. 2MB

Standardní

Jasně (pokud ti stačí čtyřstovka ):

http://www.pretaktovani.cz/text/xabre400.asp

senzory pro DF - DSLR | senzory pro DF - kompakty a EVF | senzory pro DF - mosaic masky | senzory pro DF - full-color masky | filtry pro DF #1 / #2 | tisk DF na inkoustech od Canonu | M42 skla pro DSLR | Thoriové sklo a M42 objektivy

Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci
    (tj. ikonka s vahami pod avatarem)

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání