Citace Původně odeslal eraser
Citace Původně odeslal FunATIk
Jestli je to teda tak,pak byl problém vyřešenještě dřív,než vyvstal,ale stejně,proš mi to udělalo takovou koninu?
bodeť se nediv když si dal já nevím třeba fsb:mem 3:4 (nebo 3:6, nebo nevím kolik) to se pak nediv že to nejde , OPRAVDU doporučuju přečíst sekci FAQ hodně se dovíš

a_weroone tohle je fakt na lock
A kde to je?Četl jsem to a nikde jsem to nenašel,jen tohle:
Citace Původně odeslal citace
Jak je to s kompatibilitou pamětí DDR400 a desek s chipsety nForce2 ?
Tak tohle je asi největší problém tohoto chipsetu. I když situace je již dnes znatelně lepší než dříve, rozhodně bych si netroufl tvrdit, že Vám v desce pojede bez problémů jakákoliv paměť DDR400. Ale podobné problémy s DDR400 mají i výrobci ostatních čipsetů, protože standard DDR400 byl stanoven teprve nedávno. Asi největší problémy jsou u nejlevnějších pamětí s nejhorším časováním (8-4-4-3 není výjimkou). Někdy může pomoci manuální změna časovaní, ale někdy z té paměti na Vaší desce prostě 400MHz nedostanete. Problém může být také v tom, ža paměti nezvládnou 400MHz pouze v dualchannelu, ale bez něj pojedou v pohodě. Moje rada je snažte si pořídit takovou kombinaci desky a pamětí, o které víte, že někomu jinému bezproblémů funguje. Také není od věci nakupovat u takového obchodníka, který Vám v případě problémů pamět vymění za jinou.
A to jestli jsem dobře pochopil,vysvětluje více méně jen možnou nefunkčnost frekvence 400MHz,která mi jde.Jestli tam něco jinýho,co by to vysvětlovalo,pak to sem hoď a já se přihlásím u adminů o titul slepejše .