Hi
není nějaký programek , který pinguje jednotlive klienty a vytvaří statistiky kdo komu jak často vypadavají pakety atd? Aby pingoval všechny naraz.
Díky
Hi
není nějaký programek , který pinguje jednotlive klienty a vytvaří statistiky kdo komu jak často vypadavají pakety atd? Aby pingoval všechny naraz.
Díky
Projdi QR, tam najdes spoustu programu na sledovani site.
Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.
OK jdu se tam mrknout, ale myslel jsem jestli někdo nezna něco kontretního a odskoušenehoPůvodně odeslal howard
No neni nic lehciho nez si napsat davkovy soubor (*.bat). Ale upozorunuji predem, chce to nechat projet ping tak 80 krat, aby ti to udelalo, dobrej prumer pri jednom testu. Coz zabere docela dost casu. Podobny bat, jsem si napsal a spoustim ho kazdou 1h pres ten win planovac uloh a jeste to mam dane skryte, takze mi to nikde nevyskoci apod.Původně odeslal Dejv
Můj projekt: Čerstvě pražená káva arabica www.gourmetkava.cz :-)
jak na to ? do přikazoveho řádku mám napsat co? a jak to vyvolat? díky
tohle je v bataku. A ten spoustim pomoci "Naplanovane ulohy" kazdou hodinu. Ale takhle ti to bude kazdou hodinu vyskakovat, ja ma na to program (od Andurila z OC), kterej to schova.Kód:cd "C:\Program Files\Kvalita spojeni pres Wifi" time /T >> kvalita_internet.txt date /T >> kvalita_internet.txt "C:\WINDOWS\system32\ping.exe" -n 80 10.203.110.121 | findstr "ztr" >> kvalita_internet.txt
Neni zac, ono i Win cmd umi par sikovnejch veci, ale na BASH to nema.Původně odeslal Dejv
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)