Výsledky 1 až 10 z 10

Téma: Bsplayer a pomalé otevírání

Standardní Bsplayer a pomalé otevírání

Pokud se to uz probiralo -sorry- , ale nikde jsem to nenasel.

Mam BSplayer obcas se mi stane ,ze mi zacne pomalu nabíhat teda strasne dlouho otevira soubor az 3min , vymazal jsem obsah Temporary Internet Files zavřel programy NOD32 a Kerio.ktery jsem instaloval po nem a porad stejny ,nekdy to nenabehne vubec a v okne spust. programu to hlasi "program neodpovida" , stejny potize mam s WindovsMP ,ten mi zase dole zahlasi "zmena media" a kulovy. Kdyz si u BSplayeru pockam 3minuty a obcas to najede ,tak to potom prehrava vsechno hned

Pooomozte mi,uz jsem trikrat peinstaloval (Win98SE) Kompl a za chvili seto zase podela

Tualatin 1.1MHz 384MB RAM 80GB HDD (30G volnych)

Standardní

A nemáš náhodou Norton Antivirus ? Jestli jo zkus vypnout auto protect.

Standardní

hmm mam stejni problem! ked napriklad cez total commander chcem otovorit bsplayer file tak mi to zamrzne (TC) asi 2-3min...
    hmm mam nav2004

Standardní

Jo já měl stejnej problém ale zjistil sem že mi to dělá Norton Antivirus Autoprotect.

Standardní

Norton Antivirus nemam , mam NOD32 a KERIO ,dela mi to i kdyz je ukoncim ,alespon je nemam ve spustenych programech

Standardní

NAVem to nebude...jestlize pises, ze to delaji vsechny prehravace (nejen bsplayer), tak bych zkusil komplet odinstalovat vsechny kodeky a nainstalovat je znovu (nejnovejsi CodecPack all in one). Taky bych se podival, jestli jsou v poradku DirectX a ovladace grafiky.
    Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.

Standardní

Kodeky mam pouze - All in 1 6.0.1.7
    Na DirectX-y se mrknu , dik

Standardní

bude nieco aj s NAVom, lebo ked vypnem protect tak acdsee hned otvori obrazky, ale ked mam zapnute tak min.15sec!

Standardní

Ja mam NAV a dycky sem byl spokojenej. I kdyz posledni rok mam jejich "Symantec Antivirus Coprorate Edition", mnohem lepsi, nez ten komercni produkt NAV.
    Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.

Standardní

....ked uz sme pri BSplyery chcel by som sa spytat ci nevie niekto preco sa mi wmv subory pustaju (obraz) na bsku asi tak s 5sekundovym opozdenim Zvuk ide hned a obraz az asi tak za 4sek. Vo wind. media pl. to ide hned vsetko aj po rychlo pretoceni. Ale ja nechcem pouzivat WMP Dikes
    NEW * CPU:C2D E4500@3Ghz 1.392V 273x11 delicka 3,4, MB:Gigabyte P35 DS4 rev.2.0, RAM:A-DATA 2x2GB 800Mhz@930Mhz Vitesta Extreme Edition, HD:2xWD 320GB AAKS, DVD:Samsung 203P, GPU: GeForce Gigabyte 8800GTS 512MB, LCD:24" HP LP2465, Case:Compucase 64A34, PSU:Enermax Liberty 400W, SB Live5.1, MS Intelli Mouse Explorer 2, HP920C + HP LJ6L, Scaner-Microtek3630

OLD * CPU:AMD Athlonek 1700XP 0303 JIUHB@2400XP 200x10, 1.675v, MB:Ep@x 8RDA modded 1,9Vdd, Arctic Cooling Slim Silent Pro TC, RAM:TwinMos 2x256MB PC333 5-3-3-2, HD:WD 80GB 7200rpm, DVD: LG 1432, GPU:MSI GeForce4Ti4200 128Mb 315x620, MOUSE:A4-Tech WOP35, LCD:17" Viewsonic 172b, HP920C+HP LJ6L, Scaner - Microtek3630

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání