je mi líto, že nepřileju oleje do Vašeho ohně, ale ET Data Expres mám od prvního dne spuštění a nezaznamenal jsem žadný problém s modemem vyjma občasného přihlašování na dvakrát nebo i na třikrát, pokud se spojení neověří na třetí pokus, tak raději restartuji komp, a vše je následovně bez problémů

A druhý nešvar je, že pokud nechám přes noc zapnutý notes a puštěná DE, tak jednou z cca 10-ti noci spojení zamrzne a musím restartovat komp, toť vše

A jinak mám jen slova chvály a uznání, používám na třech místech, jak Praha, tak 2x menší město - no a při nejhorším jsem nešel pod 350 Kb/sec - a to je úspěch a maximul bylo krásných 110 kB za vteřinu, to se pak stahuje

K výše uvedenému příběhu, bych si dovolil podotknout, že čeho je moc toho je příliš, možná jednou či dvakrát, ale tohle ? není to trošku moc, proč takovýchto článků a zkušeností není plný web, neb dle tohoto příběhu je vadných tak cca 50 - 70% modemů, jinak si takové "štěstí" na vadné modemy neumím vysvětlit, Vy ano? A pokud jich tolik existuje, tak jsem ditě štěstěny, anebo ten pán proradný lhář, který nemá na práci nic jiného, než měnit modemy, o jak mu závidím