Výsledky 1 až 11 z 11

Téma: BitTorrent klient v Linuxe

Member
    Vliv
    276

Standardní BitTorrent klient v Linuxe

To moderator: Ak bude tento prispevok o nicom tak to zmaz.

Ako som objavil BitTorrent v linuxe Je viacero klientov a moznosti,
    ja som nejako nahodou cez polske stranky natrafil na toto

http://azureus.sourceforge.net/

staci k tomu nainstalovana java (co v linuxe problem nie je)
    staci spustit tu binarku a funguje uplne super. Ale program je na nic, ked nie su torrenty a tie sa daju najst tu:

http://isohunt.com a este jeden polsky http://www.torrent.org.pl/
    mozno su aj nejake dalsie, ak poznate nejake dobre stranky tak to sem napiste. V kombinaci s dobrou linkou su moznosti internetu takmer neobmedzene. (dostat sa k hram, filmom, mp3 a softu).
    Athlon XP(palomino) 2000+@2200+,MSI KT4V,MSI Geforce 4 MX 440VTD,512MB RAM, Seagate 80GB, Slackware Linux

Standardní

BitTorrent je v soucasne dobe rozsireny v linuxu a existuje celkem hodne klientu (nativnich i ruznych pythonovych). Takze Javovy klient by byl jak kanon na vrabce.
    In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? | Nesnáším wide monitory.
    Workstation: Xeon E3-1275v5 :: Silentmaxx TwinBlock fanless :: Fujitsu D3417-B :: 32 GB ECC DDR4 :: Radeon Pro WX 2100 fanless :: Dell UP2715K :: Gentoo
    Server: Xeon E3-1245v6 :: Supermicro X11SSH-F :: 32 GB ECC DDR4 :: Aquantia 5GBase-T :: 36 TB storage :: Gentoo Hardened

Member
    Vliv
    276

Standardní

Citace Původně odeslal Gargamel
    BitTorrent je v soucasne dobe rozsireny v linuxu a existuje celkem hodne klientu (nativnich i ruznych pythonovych). Takze Javovy klient by byl jak kanon na vrabce.
    s tym kanonom to mas pravdu. strasne mi to zatazuje comp. takze okrem tych pytonovych mozes mi nejaky poradit ? (ten python mi nejako robi problemy)
    Athlon XP(palomino) 2000+@2200+,MSI KT4V,MSI Geforce 4 MX 440VTD,512MB RAM, Seagate 80GB, Slackware Linux

Standardní

Citace Původně odeslal FBI
    Citace Původně odeslal Gargamel
    s tym kanonom to mas pravdu. strasne mi to zatazuje comp. takze okrem tych pytonovych mozes mi nejaky poradit ? (ten python mi nejako robi problemy)
    pokud xces minimalizovat zatizeni pocitace, tak pouzij nejaky textovy. Konkretne ti neporadim, pze to nepouzivam, ale pan google uz urcite ano
    Why use windows, since there is a door?... SlackWare Linux ruleZz - Linux for the subgenius

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní

potreboval bych zjistit proc mi Azureus zahazuje nektere casti souboru
    sice se soubory stahnou ale potom je treba pulka archivu nulova, nevi nekdo proc tomu tak je

jinak jsem za firewallem, mam takovej pocit ze v pruvodci to hlasilo chybu NAT ale jelikoz nemam moznost v systemu neco zmenit tak nevim jestli to pujde vyresit

Member
    Vliv
    276

Standardní

Citace Původně odeslal FRY
    potreboval bych zjistit proc mi Azureus zahazuje nektere casti souboru
    sice se soubory stahnou ale potom je treba pulka archivu nulova, nevi nekdo proc tomu tak je

jinak jsem za firewallem, mam takovej pocit ze v pruvodci to hlasilo chybu NAT ale jelikoz nemam moznost v systemu neco zmenit tak nevim jestli to pujde vyresit
    Mne to robi tiez. Uz sa mi stalo ze som mal 56MB zahodenych. A za firewalom nie som.

Administrátor mince Avatar uživatele Jezevec
    Vliv
    300

Standardní

ee, to je tim, ze on si rekne o nejakou cast a mas tam nejakej timeout. Kdyz to to te doby neprijde, tak si rekne jinde. Takze se to sosne a pak treba dorazi ta cast kterou uz vlastne mas => zahodi ji.

Melo by to jit nejako polaborovat v nastaveni a zalezi hodne na tom jak ses pripojenej ty a zdroje.
    IMPROBE AMOR, QUID NON MORTALIA PECTORA COGIS - krutá jsi, lásko, kam až ty doženeš smrtelná srdce -- Vergilius
    Mnoho je prostředků, které léčí lásku, ale žádný není spolehlivý.
    S tím, čeho se na nás dopustili druzí se už nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami.
    -- Francois La Rochefoucauld
    Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní.

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní

hmm zkusim se podivat do toh nastaveni a treba se to povede,
    jinak filmy co jsem stahoval tak jsou ok, ale nesmi to byt zabaleny

Member
    Vliv
    276

Standardní

Naposledy som tahal jeden film. Trvalo to strasne dlho, skoro 1 a pol dna. Bol zabaleny najprv ako zip a vo vnutri archivu bolo 2x po 35 suborov kazdy po 15MB. Najhorsie bolo ze akurat ten prvy *.rar bol poskodeny, resp. mal 0 bajtov.
    Takze cele to bolo v prdeli. Treba si dat na to pozor. A mozno to niekto pusta aj naschval.

Member
    Vliv
    276

Standardní

http://ctorrent.sourceforge.net/

toto je to co som hladal, je to textovy klient napisany v C++,
    pracuje sa s nim velmi jednoducho. Treba stiahnut .torent subor na disk hocicim , trebas wgetom a potom iba ctorrent /cesta_k_torrentu/lalala.torrent a uz to aj taha )) uvidime ci dobre... prave to testujem

Standardní

Bittorrent nepouzivam, ale nahodou jsem nasel tohle:
    http://pingpong-abc.sourceforge.net/
    Aspon mas alternativu
    Epox 9NDA3+ (nForce 3 Ultra 250) | CPU AMD 64 3000+ | 512 MB RAM | HDD Seagate Baracuda 160 GB 7 200 ot/min | Ino3D GeForce 6600 GT | Samsung SyncMaster 793s | TOSHIBA ODD-DVD SD-M1802 | MIDI Tower |
    gentoo+AMD64+XFCE

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání