Citace Původně odeslal PetrT
Napisu svoji otazku sem (ohledne rele je tu milion threadu-strasny bordel).
V zadnem threadu o spinani cerpadla pres rele jsem se nedozvedel pro me nejdulezitejsi vec - a to JAK a kam mate pridelanou zasuvku pro cerpadlo. Cerpadlo ma klasickou vidlici kterou musim pripojit do zasuvky, ktera je rizena tim relatkem. To jste si upravili nejakou prodluzku do ktere vedou z relatka dva draty ? Zive si predstavim na relatku molex konektor, ale kam zapojit druhou stranu netusim
Napiste sem vas zpusob

EDIT: muj zdroj ma i napajeni monitoru ktere nepouzivam - v tom konektoru je napeti porad - nebyl by problem premostit jeho napajeni relatkem, ale pak bych zase potreboval redukci mezi klasickou vidlici a tim konektorem ve zdroji...drbat se s tim se mi moc nechce. Zajimal by me elegantnejsi zpusob.
Vidlici od cerpadla ustrihni a pripoj to pres svorkovnici.
A nebo si kup vidlici do PC zdroje, pridelej ji misto te puvodni a zapoj to pres ten zdroj.
A nebo si kup zasuvku na kabel, pripoj ji na rele a zastrc do ni puvodni vidlici.
Zpsobu je spousta, zalezi na tom, jak se ti to bude nejvic hodit. Nicmene jakozto clovek, zabyvajici se elektrinou, te musim varovat, ze pokud elektrice nerozumis, bude lepsi a bezpecnejsi to nechat udelat nekomu, kdo s tim ma zkusenosti. (Nejlepe elektrikar)

Jo a jeste kdyz to budes zapojovat pres klasickou zasuvku, nezapomen pripojit kolik na zem, i kdyz nebude pro cerpadlo pouzity. (A nebo si sezen dvoupolovou zasuvku.)