Výsledky 1 až 6 z 6

Téma: Instalace ovladčů grafické karty GF4 MX440?

Standardní Instalace ovladčů grafické karty GF4 MX440?

Zdarec chci se zeptat když si dám novjejší ovladače ke grafické kartě tak se mi oběví ve win update nová položka driver nvdia software bez dalšího popisu tak nevím co se tam skrývá a když to stáhnu tak se mi vrátí starší verze ovladačů konkrétně 5.2.1.6.Proč se to děje?To je jako poslední kompaktibylní ovladač k mojí gr kartě?Jinak ten ovladač jsem měnil kvůli jedné hře konkrétně Mercedes benz truck racing po spuštěni závodu se objeví přes obrazovku zelený pruhy nebo jen šedé obrysy a kdosi říkal že by to měli spravit ovladače od 53.něco víš taknevím poraďte prosím
    Mb Biostar M7 VIT PRO,Barťas 2800+,512MB,
    120GB HDD,GF4 MX440 64MB,CD-RW lite-on,
    DVD-RW LG,WIN XP

Standardní

Ohledne nadpisu: Zmen si ho za nejaky smysluplny, a ne tohle.

/OT

Standardní

Jj, ten nadpis, to je neco....

doufam, ze pred instalaci nových jsi ty starý odinstaloval. a naopak.
    CPU: E2200 + Arctic Cooling Freezer 7 Pro , GPU: GigaByte HD2600 XT , RAM: Kingston 2x1GB DDR2 PC800 ,[b] MB: Asus P5Q , PSU: Chieftec Green Angel CTP-400-12G, 400W , HDD1: Samsung Spin Point F1 HD502IJ 500GB 16MB SATAII/300 , HDD2: WDC WD2500AAJB 250GB ATA100 , HDD3: WD5000AAKS- 500GB 7200ot SATAII/300 16MB + Externí box LC POWER EH-35BE2 3,5 SATA2/1 HDD, USB 2.0 + E-SATA , DVD: Samsung SH-S223F SATA , CASE: ASUS TA-982

Standardní

Ano před instalací nových ovladačů jsem ty předchozíodinstaloval.A co vám vadí na nadpisu? Je to dotaz ohledně instalace ovladačů?Doufám že už se vám bude nadpis líbit!?
    DVD-RW LG,WIN XP

Standardní

Citace Původně odeslal jupík
    Ano před instalací nových ovladačů jsem ty předchozíodinstaloval.A co vám vadí na nadpisu? Je to dotaz ohledně instalace ovladačů?Doufám že už se vám bude nadpis líbit!?
    Ale jakejch ovladacu? to asi kazdej z toho puvodniho pozna, ze? Pokud vim tak ovladace sou uz pomalu i na mikrovlnky.
    Tak pojud chces aby si ti tady mnozily odpovedi a ne jenom OT, tka je dobry udelat nadpis treba:

nVidia (nazev GK) problem s ovladaci verze tolik a tolik

Standardní

Tak ať to pochopí i kazdic.Ovladače na grafickou kartu Gf4 MX440 64MB 128bit .Když odinstaluji staré ovladače (5.2.1.6) a nainstaluji novější jakékoli tak se objeví ve Win update nové ovladače (Nvidia software driver velikost asi 1kb)bez dalšího popisu po stažení se opět ovladče vrátí k verzi 5.2.1.6.
    otázka č:1)Proč se to děje.
    2)Jeto poslední kompaktibilní ovladač Graf karty?
    Jinak ten ovladač jsem měnil kvůli jedné hře konkrétně Mercedes benz truck racing po spuštěni závodu se objeví přes obrazovku zelený pruhy nebo jen šedé obrysy a kdosi říkal že by to měli spravit ovladače od 53.něco víš tak nevím poraďte prosím.
    P.s. odpovědi typu tak to nestahuj nebo nehrej si strčte za klobouk
    DVD-RW LG,WIN XP

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání