Výsledky 1 až 9 z 9

Téma: ADSL, WiFi a problemy s hranim online

Standardní ADSL, WiFi a problemy s hranim online

Já a kámoš jsme členy klanu hrajícího Age of Empires II. Kvůli tomu jsme si také pořídili nové připojení:
    1) já mám Wi-Fi 64kbps, veřejná IP, karta Linksys
    2) kámoš má ADSL od Contactelu, veřejnou dynamickou IP, modem Zyxel Prestige 600

Bohužel ani jednomu z nás hra nejde, pokud založíme, tak se na naši hru přes IP nikdo nemůže připojit, pokud založí někdo jiný, hra se hrozně dlouho připojuje a nakonec vyplivne chybové hlášení, že ke hře nelze připojit Vím i o dalších lidech, kteří tento problém mají...
    Nejspis budu muset povolit nejake porty, vypnout firewall a takove ty veci, ale nevim jak na to, v teto oblasti jsem big lamak

Help pls!
    --------------------------------------------------------
    Duron 950@1050, K7S5A, Radeon 7500, 256 DDR CL 2,5 333MHz, Fortron 300W 12cm, DVD Toshiba, CD-R/RW Lite On, Hyundai IQ 790.

Senior Member Avatar uživatele Lada Kolar
    Věk
    39
    Vliv
    275

Standardní

předpokládám že originálku máš ??
    Some parts of this post may be considered violent or cruel

Standardní

No přiznám se, že nemám, ale když jsem hrál přes modem, tak šlo všechno v pohodě.
    Duron 950@1050, K7S5A, Radeon 7500, 256 DDR CL 2,5 333MHz, Fortron 300W 12cm, DVD Toshiba, CD-R/RW Lite On, Hyundai IQ 790.

Senior Member
    Vliv
    298

Standardní

originalku nepotrebujes, ale styd se pirate.

stahni nejnovejsi patch. odhadem 2.0a ??? fakt odhadem, tak pred pul rokem byl nejnovejsi.. mrkni treba se kterym hraji na gamezone.

mno a pak je to jenom o povoleni spravnych portu na firewallu. samo sebou, staci hledat nekde na googlu.

Standardní

Takze http://www.u.arizona.edu/~trw/games/ports.htm tady jsem si zjistil, jaké porty musí být otevřené.

Age of Empires the Conquerors: 2300-2400 TCP
    2300-2400 UDP

Dále jsem vyčetl, že by se měl také otevřít inicianční port pro directx7, viz http://support.microsoft.com/default...;en-us;Q240429.
    Jediný problém, který je ale poměrně závažný je, že nevím kde se ty porty otvírají. Mám XP Proff, zkoušel jsem:
    bezdratové připojení k síti -> vlastnosti -> upřesnit -> nastavení -> služby. Tam ale lze zadat pouze konkrétní číslo portu, nikoli rozsah 2300-2400

Standardní

a co prostě jen jednoduše vypnout firewall?
    Pašák erda.

Standardní

JJ vypni firewall. Pokud pouzivas ten primo v XPckach tak jej vypni, ale pokud mas treba kerio tam to jde nastavit staci povolit nejake porty, ja to tak mam u Warcraftu.

Standardní

Díky za supr radu. Už mi to běhá. Vypnul jsem windosowský firewall a nainstaloval Kerio, kde lze vše pěkně povolit nebo zakázat. Taková blbost a já si s tím LAMAl hlavu skoro dva měsíce, ještě jsem stihl vynadat providerovi že nemám veřejnou IP

Takže ještě jednou díky

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání