ja mam problem ktery jsem tady nenasel nebo jsme ho mozna prehlidl mam televizor thomson a kartu ati radeon 9800PRO vse je spolu propojeno pres svideo z redukci na scrad pricems v menu televize je nastaveno ze scard 3 ma brat signal puvodme jako svideo vse funguje jak ma pri pousteni filmu 16:9 obraz je v rozmnerech jak ma akorat je trosku splasklej proste spatne nastavena geometrie ale kdyz dam 4:3 tak obraz je jen v malem ramecku asi na 60% televize hezky a presne zarovanny ve stredu a i kdyz zaskrtnu v ovladacich polozku roztahnout obraz nic se nestane teda stane zvetsi se ale jen nepatrne proste at delam co delam nidky sem i nepodarilo ho myt na 100% ani na 90% obrazovky ovladace jsme skousel 4.3 4.4 4.5 4.7 4.9beta u vsech naprosto to same kdyz to skousim roztahovat manualne tak to syce kapku roztahnu ale zase blbne obraz v 16:9 jinak mam samozrejmen na mysli profil divadlo i kdyz ono to dela i v normalnim profilu proste furt se to snazi jet v rozliseni 640*480 a televize si to neroztahne neprisel jsem na to jak to nastavyt aby se to roztahlo nebo zvetsit rozliseni na televizi