Uz jsem ho flashnul. Flashoval jsem pres ALT+F2 a zustalo mi vsechno nastaveni v BIOSu. To me potesilo. Nejdriv jsem se leknul, ze prestalo fungovat SW chlazeni, ale to je taky OK.
Uz jsem ho flashnul. Flashoval jsem pres ALT+F2 a zustalo mi vsechno nastaveni v BIOSu. To me potesilo. Nejdriv jsem se leknul, ze prestalo fungovat SW chlazeni, ale to je taky OK.
CPU: AMD Phenom X3 (2,8GHz), MOBO: Gigabyte GA-MA-790FX-DQ6, RAM: 2x2GB (A-Data), GPU: ATI Radeon HD4850, HDD: 120GB Kingston SSD (SATA) + 2TB Seagate (SATA), CHLADIČ: Scythne Ninja, OPTIKA: DVD-RW Asus, Audio: SB X-Fi Xtreme audio, TV KARTA: Asus TV/FM, CASE & ZDROJ: Chieftec DX01-BD/Corsair HX520
Len chcem este doplnit ze novy bios opravuje chybu kedy sa doska pri poste ked hlada ide zariadenia zasekne. Mne sa to stava dost casto hlavne ked komp uplne odpojim (vypnem aj zdroj zo zastrcky).Původně odeslal svaca
Dell Inspiron 1520
Podpora KRA2I / 2+ už údajně skončila a žádný další BIOS nebude. Poslední je verze z března, která funguje bez problémů. Ono na té desce není moc co vylepšovat.Původně odeslal svaca
To mas pravdu....))
Ten breznovy je neoficialni, nevis, kde ho sezenu![]()
Atari Falcon030,Phantom accelerator,CT63@MC68060@75Mhz,256 MB TT-RAM,14MB STRAM,SCSI HDD,50kHz sound,LAN,VGA 16bit,FreeMiNT+N.AES2.0
Atari 1040 STe - game machine :-)
Atari 800XE - game machine also :-)
MacBook Pro Unibody v5,3 2.66GHz, 8GB DDR3, 9600MGT, Snow Leopard
PlayStation 3 40GB + XFPS RATE UP adapter
už se to často řešiloPůvodně odeslal zocel
no mě taky svítila ale pak sem ji hodil na USB a už nesvítí
To Eagle: Ten bios od tebe je super ! Lepsi kompatibilita pameti, rychlejsi boot a vymakanejsi SATA, hola, hola .....
Ma vymozenosti jako novy bios pro 8KRAI, ktery vysel pred 14 dny !
Hola, hola .....))
Atari Falcon030,Phantom accelerator,CT63@MC68060@75Mhz,256 MB TT-RAM,14MB STRAM,SCSI HDD,50kHz sound,LAN,VGA 16bit,FreeMiNT+N.AES2.0
Modifikovany beta brezen od Eagle jsem umistil zde:
http://products.rete.cz/8KRA2.zip
+ rychlejsi boot
+ detail. nastaveni SATA kanalu
+ HTP372 bios v 2.351
+ SATA bios v 2.41
+ ACPI enabled/disabled
+ USB enabled/disabled
+ EPoX logo
niečo pre 8kra2+ neni?
Je. V sekci BIOSy je modnutej Specuv bios z rijna (ale nezkousel jsem ho):Původně odeslal cLiVe
http://oc4um.murder.cz/viewtopic.php...=asc&start=105
To si delas srandu nePůvodně odeslal cLiVe
?
Ten bios co jsem postnul je pro 8KRA2+/8KRA2I ......)))
Uzij si ho .....
Už som flashnul aj ja. Páči sa mi. Rychlejší boot "cítiť" ,Epox logo "vidieť"
Ramky sa dajú nastaviť od 2.5-3.2V![]()
Sempron(754) 2800+ @ (267x8)1.5V/ AC Freezer 64PRO/ Goodram 512Mb 400Mhz@464Mhz/ Epox 8npa7I/ HDD Hitachi Sata 160Gb/ GF6600GT / CDRW Benq 4816P/ DVD LG 4165B/ Chill 400W
Sorry trošku nepozornosti sa prihodilo samo ten bios mam nahodenyPůvodně odeslal svaca
![]()
tusite nekdo jak je zapojena integr. zvukovka na KRAIjestli kdyz mam prepnuto na 6-channel muzu pouzit mikrofon prostrednicvim pinu na desce
nebo i do tech pinu de signal subwoofer/front a pose*u to.
Jak rika no-x: "Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem)"
DELL Optiplex 980 | 8GB RAM | i7 860 | GeForce GT330 | 2x 128GB SSD RAID0 | 30" LCD
Canon EOS 5D + BG-E4 | EF 24-105 mm f/4L IS USM | EF 28 mm f/1.8 USM | EF 50 mm f/1.4 USM | Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG IF HSM || Velbon Ultra LUXi-F + Benro KS-1
Canon EOS 7D + BG-E7 | EF 70-200 mm f/4L IS USM | EF-S 18- 200 mm f/3.5-5.6 IS || Velbon Ultra MAXi-L
Speedlite 580EX || DOMKE F-2 | DOMKE F-1X | Lowepro Toploader 70AW | Další čačky kolem
Ahoj, protoze mam desku 8KRA2+ (a v ni o/c Barton 2600) tak driv nez z meho problemu udelam novy thread zkusim stesti tady.
Vcera vecer me potkala takova vec:
PC mi zniceho nic vypnulo (a to se mi uz pekne dlouho nestalo) a pote co jsem jej znovu nastartoval, tak sice bezi vsechno na prvni pohled v pohode....ale nesviti mi ani jedna LEDka na bedne (tj. ani zelena na zapnuti a cervena na hdd)!!
Jasne, je to blbost, ze s tim otravuju a do PC jsem jeste nemel cas se podivat (pochybuji ze ale neco uvidim), ale nejak se mi to nezda.
Myslite ze je na vine deska nebo zdroj (300W KME)?
Potkalo tohle uz nekoho z vas?
Mam obavu ze to je deskou, ze se louci a nerad bych aby vzala sebou jeste neco.
Diky za tipy.
Klidne to mohl byt i nejaky zkrat v bedne....
A nemuselo se stat nic vaznejsiho...
Ja bych zkusil sehnat jiny diody a zkusil je zapojit (jestli je deska ok)
Me se stalo neco podobneho, vyzkratovalo se mi ovladani TT volcana 7+ a shorelo, ale nez se to stalo tak mi to zkratovalo zdroj, ale nastesi to prezil (hlavne i deska) a ty diody mi zase problikavaly ....
A vymenil bych zdroj... KME delam, ale KME zdroj bych si nikdy do pocitace nedal .....
OK, podivam se vecer dovnitr co tomu, v bedne (miditower) mam ukrutne nabito, takze je mozny ze ta zmet kabelu nekde necemu vadi. Jo, KME neni asi zadna vyhram, ale mam ho uz cca 3 roky a krome pocatecni reklamace zdroje hned po nakupu to jede a ja nakup nove bedny+zdroje diky tomu odkladam...ale neco mi rika, ze je cas prestat to odkladat.Původně odeslal svaca
![]()
mam takovy dojem, ze prevodnik je tam jen jeden ( proto to resi takto ) a to co jde do vyvodu na desce je identicke. nicmene jsem to nemel nikdy potrebu zkouset. takze spis pocitej s horsi variantou.Původně odeslal tominek
2Connor: necetl jsem to uz nekde? nestaci na to jen jeden thread?navic je takovy problem tam vyzkouset jinou ledku? pripadne ty v krabici pripojit na napajeni a kouknout se zda-li svitej?
zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku
Jo, cetl, puvodne jsem to psal sem, ale protoze to nemusi nezbytne souviset s deskou tak jsme pro zvetseni mnoziny oslovenych udelal i samostatny thread.Původně odeslal mISHA
A problem pripojit jinou diodu mam, nemam zadnou jinou diodu.
Tak se tolik necerti.
Apropo cim vyzkousim funkcnost ledky? Staci na to tuzkova baterka?Původně odeslal Connor
ledku potrebnych parametru ( predpokladam, ze tam mas klasickou 5mm ) koupis v elektrosoucastkach. cervena stoji kolem 2Kc.Původně odeslal Connor
na vyzkouseni jestli sviti staci tuzkova baterka. ale pozor, sviti jen v propuustnem smeru ( tzn pokud ji zapojis obracene, svitit nebude ).
VYSEL NOVY OFICIAL BIOS pro KRA2+ !!!!!
PODPORA ZIJE !
http://www.epox.cn/download/bios/kra24812.bin
VAU !
no vedle v biosech jsem cetl, ze proti tomu beta ma starsi verzi raid. a navic v cem je lepsi nez ta beta? me totiz vyhovuje. dle stranek je tam jen uprava prave sata/pata raid. nic vic. takze?Původně odeslal svaca
Podle me je tam:
1. Podpora Semptron (nebo jak se to pise)
2. Nejaky novy veci pro SATA
3. + novinky z toho modifikovaneho, jako trebe VDIMM 2.5V
projel jsem to modbinem6 ....
takze vlastne neni trebas updatovat. tusim pro sata je tam jenom ta bootrom a to je snad k nicemu.
Asi ne, ale jsem rad, ze podpora zije, alespon to tak vypada ....![]()
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)