Výsledky 1 až 6 z 6

Téma: 08/04 Koupě tiskárny

Standardní 08/04 Koupě tiskárny

Zdravím,
    mám v plánu si v nejbližší době pořídit nějakou inkoustovou tiskárnu. Zkrátím to, jediné co potřebuji je rychlejší tisk (tisknout budu pouze text), bezproblémový chod a hlavně minimální náklady na údržbu. Prosím poraďte.
    Diky moc

Standardní Oprava

Jde mi hlavně o tisk semestrálních prací tzn. pár desítek stránek plných textu + nějaké menší obrázky a grafy.

Banned
    Vliv
    0

Standardní

jedine canon alebo hp, kolko penazi mas?
    ci by sa ti neoplatilo kupit pouzivanu laserovku.

Senior Member Avatar uživatele Marek
    Vliv
    288

Standardní

To je jasne ked chces tlacit len text(c/b) chces rychlost a minimalne naklady kup laser.Ja som urobil to iste a tlac sa neda s atramentom porovnat.(aspon s canon BJC 250 co som mal predtym )
    C2D @ 3GHz + Ninja || 2GB RAM || Wide 20" p-mva LCD || M-Audio revo 5.1 || Sennheiser HD595 || Logitech G5 mouse

Member Avatar uživatele Dr Meduza
    Vliv
    261

Standardní

JJ jestli staci C/B tak je nejlepsi laserovka z bazace da se sehnat 2-3 tis a je to v pohode
    Nektery sice nevypadaj prilis vabne z venka ale tisknou dobre
    Bill Brana:"Pokud by všichni používali legální software, měl by Microsoft dostatek peněz na opravení snad všech chyb ve Windows."
    Používáním GNU/Linuxu de facto poskytuji Microsoftu prostředky na vývoj Windows, ale přesně tak to je

Standardní

Díky moc za rady, nad laserem sem taky přemýšlel, ale už sem si vybral: Cannon BJC-2100 a to jen z toho důvodu, že kámoš má doma 2l náplní. Takže provoz za pusu. Problém spíš je tenhle old school někde sehnat. Kdyby ste se náhodou někdo snad chtěl této věci zbavit, tak se mi ozvěte.
    Zatím a ještě jednou díky

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání