Výsledky 1 až 8 z 8

Téma: KARNEVAL pro dvě PC přes WLAN

Standardní KARNEVAL pro dvě PC přes WLAN

Takže dostanu dvě neveřejný ip a a modem ...

jak na to ?

... natáhnu UTP do tohodle http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=28430 a mám po starostech ?

.... nebo mi stačí tohle http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=27804

... nebo to takhle vůbec nejde a musím to udělat jinak.

Prosím neodkazujte mě na www.karneval.nazory.cz díky
    Pašák erda.

Standardní Re: KARNEVAL pro dvě PC přes WLAN

Citace Původně odeslal eraser
    Takže dostanu dvě neveřejný ip a a modem ...

jak na to ?

... natáhnu UTP do tohodle http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=28430 a mám po starostech ?

.... nebo mi stačí tohle http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=27804

... nebo to takhle vůbec nejde a musím to udělat jinak.

Prosím neodkazujte mě na www.karneval.nazory.cz díky
    proc bychom te tam nemeli odkazovat ? rekli ti ze uz se to tam resilo a ze si to mas najit, stejne jako ti to tu reknu ja?
    Hrrrr, will you stop using people as human driven search engines? Google.com has all the answers you need.

Standardní

Ta prvni moznost bude fungovat.
    amd64 x86_64 AMD Athlon(tm) 64 Processor 3000+ GNU/Linux
    Největší zábavou bývají ty počítačové úlohy, které jsou v praxi naprosto k ničemu

Citace Původně odeslal Fox!MURDER
    proc bychom te tam nemeli odkazovat ?
    páč se tam o tom vůbec nepíše,neboj pročetl jsem tam celou sekci internet, všech pět stránek a nikde se tam o WLAN sdílení nemluvilo, ale o lan ano, ale to mě jaksi nezajímá...
    rekli ti ze uz se to tam resilo a ze si to mas najit
    ne , nepsal jsem tam žádný thread , jen tady
    stejne jako ti to tu reknu ja?
    no snad někdo pordí něco rozumnějšího

edit
    Compcrasher : thx , on by to vlastně ten wlan hub blbě sdíel bez toho routeru

ještě bych se chtěl zeptat , jak je to s těma dvouma neveejnýma ipečkama - tu jednu bude mít tuším ten router a ten přidělí těm pc nějaký vnitřní (192.168.1.x) a kam se poděje ta druhá ? šlo by , že by ty 2 kompy na WLANU měli každej jinou ip ( ty neveřejné co nabízí Karneval)
    Pašák erda.

Citace Původně odeslal eraser
    Compcrasher : thx , on by to vlastně ten wlan hub blbě sdíel bez toho routeru

ještě bych se chtěl zeptat , jak je to s těma dvouma neveejnýma ipečkama - tu jednu bude mít tuším ten router a ten přidělí těm pc nějaký vnitřní (192.168.1.x) a kam se poděje ta druhá ? šlo by , že by ty 2 kompy na WLANU měli každej jinou ip ( ty neveřejné co nabízí Karneval)
    Tak. Jednu das routeru a za nim uz das tem pc nejake adresy z neverejneho rozsahu. Nebo tu druhou adresu muzes dat nejakemu pocitaci. A pomoci toho routeru se nebude prekladat, ale jen routovat. Ale jednodussi pro tebe asi bude pridelit jen adresu routeru a zbytek prekladat.
    Největší zábavou bývají ty počítačové úlohy, které jsou v praxi naprosto k ničemu

Standardní

Když budeš mít router, stačí ti jen jedna ip.

Tak mě napadá, že kdyby měl ten accespoint a dvě ip, tak by to taky mělo jet, ne?
    Lenovo X200 | Lenovo Ultrabase | Sennheiser HD 595 | Fujitsu Siemens P19-2 Black | Logitech Internet Navigation Keyboard | Logitech VX Revolution

Standardní

Citace Původně odeslal frelichl
    Když budeš mít router, stačí ti jen jedna ip.

Tak mě napadá, že kdyby měl ten accespoint a dvě ip, tak by to taky mělo jet, ne?
    Slo by, ale nepsal kolik toho chce pripojit .

Uz vim, nechci, prosim, slepejse

Standardní

Citace Původně odeslal CompCrasher
    Slo by, ale nepsal kolik toho chce pripojit .
    je to napsaný přímo ve jeménu threadu ....
    Pašák erda.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání