Výsledky 1 až 24 z 24

Téma: ovladani jednoho PC z druhyho

Standardní ovladani jednoho PC z druhyho

Zdar, chci ovladat prez LAN 1PC z druhyho vim ze je na to spoustu programu ale ja bych chtel neco jako abych sem se moch prepnout napr nejakou klavesovou zkratkou na druhej pocitac - zadny snimani obrazovky jen klavesnici a mys. Dik

Member Avatar uživatele Kocmik
    Vliv
    272

Standardní

Myslím, že jen klávesnice a myš je ti na nic, když nevidíš, co se děje na monitoru. Zkus UltraVNC, to je celkem slušný prográmek.

Standardní

Citace Původně odeslal Kocmik
    Myslím, že jen klávesnice a myš je ti na nic, když nevidíš, co se děje na monitoru. Zkus UltraVNC, to je celkem slušný prográmek.
    no ja to vidim protoze ten ovladanej comp je hned vedle me - akorat se mi nechce pouzivat dve klavesnice a mysi

Senior Member Avatar uživatele Anduril
    Věk
    42
    Vliv
    322

Standardní

Tak si pořiď switch na klávesnici/myš/monitor....
    ntb: HP EliteBook 8460p i7-2640M | 8GB RAM | 120GB SSD + 500GB HDD | ATi HD6470 | 14" HD+ | W7 PRO
    home: HP Docking Station | HP L2045W | WD 500GB Scorpio Blue USB box
    work: HP Docking Station | HP L2445W
    audio: Epiphone G-400 SG + Sounder Telecaster | E-MU 0202 | Cambridge Audio Azur 340R | Wharfedale Diamond 9.2 | Magnat Betasub 20A | Sennheiser HD555

Standardní

Citace Původně odeslal Anduril
    Tak si pořiď switch na klávesnici/myš/monitor....
    no to je prave co nechci protoze nemam prachy

Standardní

sak ten switch stoji drobaky... a to VNC je dobry napad

Standardní

TightVNC/*VNC nebo MSTS
    Hrrrr, will you stop using people as human driven search engines? Google.com has all the answers you need.

Standardní

co takhle zkusit pripojeni ke vzdalene plose..... ?
    Athlon 2400+ (T/Bred: 14x166); Tt CooperShim; ASUS A7V880; 2x 512/400 hynix CL2.5 - dual channel; MSI GeForce4 Ti4800 SE; Maxtor 40GB + WD 250 GB; blue cold cathode Thermaltake + fans;
    CPU & GPU - WaterCooled (thx to eRty - wb & vymenik) + big casemodding - complete: 100%
    SE T630 (T-mobile black) + MSI bluetooth MS-6967

Standardní

Citace Původně odeslal sid.cz
    co takhle zkusit pripojeni ke vzdalene plose..... ?
    no ja se ale pripojuju k win98 a tam snad nic takovyho neni nebo je ??

Standardní

Hmm to nevím jestli to je i v 98 ale možná jo,jinak já to mám přesně tak udělané - ale mám na obojím win xp pro a je to napohodu
    Alienware m17x r3 /I7,16gb dd3, hd 6990m 2gb ddr5 .../

Standardní

Já bych ti doporučil Remote Administrator v2.1.
    www.radmin.com

- sledování PC (bez kláv. a myši)
    - plné ovládání
    - přenos souborů
    - vypnutí, restart na dálku (když mě brácha sere a paří nějakou gamesu, tak je to moje účinná zbraň, ještě nikdy na mě nepřišel)
    apod.

Zápor: neni free
    ASUS Blitz Formula P35 | C2Q 9550 @3.41GHz | TR Ultra120 Extreme | 4GB Corsair 6400C5 | 2x Samsung F1 320GB | Samsung F1 640GB | WD My Book Home 1TB | ASUS GTX295 1.8GB | SB X-Fi Titanium Fatal1ty Champion PCI-E | Leadtek DTV2000H | Asus 2014L1T SATA | Logitech G9 | Logitech Illuminated Keyb. US | 24" HP DreamColor LP2480zx + X-Rite | LIAN LI A7010 HotSwap | Corsair HX620 | Genius HT 5.1 Foto: Miláškové Nikon D200 & D300 | Nikkor AF-S VR 70-200/2.8 | Nikon TC-14E | Nikkor AF-S 14-24/2.8 | Nikkor AF-S 300/4 | Nikon SB-800 | 2xCF Extreme IV 8GB

Standardní

No tak se tu asi ztrapnim, ale vim ze to driv neslo, aspon nejakej chlapek mi to trvrdil:

Jsem za NAT, nemám žádný protunelováný port. Prostě nic. Ale nejsem za FW (aspon ne za FW u ISP). Slo by nejak udelat VNC k nekomu co ma verejnou ci snad dokonce taky vnitrni IP?

Myslim, ze to nejde, ale nevim proc by to neslo, kdyz funguji veci jako DC, Miranda... Tedy proste ze bych mel nejake uzivatelske jmeno a podle neho by to urcilo kam se pripojit... /je to dost zjednudusene mysleni..., ale nekamenovat, jen se ptam/

Standardní

Citace Původně odeslal Pinďoureček
    www.radmin.com

- plné ovládání
    - přenos souborů
    - vypnutí, restart na dálku (když mě brácha sere a paří nějakou gamesu, tak je to moje účinná zbraň, ještě nikdy na mě nepřišel)
    apod.

tak jsem si to stah ale mam jeden problem nemuzu se vzdycky pripojit pise mi to nelze se pripojit bla bla ale nekdy se pripojim v pohode (kdyz mam ping 1 ms) jinak mam ping 3 - 4 ms a to se nepripojim. To je nejaky divny s tim pingem ne

jo a jsem na LANce zadnej net.

Standardní

Citace Původně odeslal Dominator
    No tak se tu asi ztrapnim, ale vim ze to driv neslo, aspon nejakej chlapek mi to trvrdil:

Jsem za NAT, nemám žádný protunelováný port. Prostě nic. Ale nejsem za FW (aspon ne za FW u ISP). Slo by nejak udelat VNC k nekomu co ma verejnou ci snad dokonce taky vnitrni IP?

Myslim, ze to nejde, ale nevim proc by to neslo, kdyz funguji veci jako DC, Miranda... Tedy proste ze bych mel nejake uzivatelske jmeno a podle neho by to urcilo kam se pripojit... /je to dost zjednudusene mysleni..., ale nekamenovat, jen se ptam/
    Bez namapovanych portu ne. Uz jen to, ze je to samotny NAT by te melo trknout. DC a Miranda ti jde proto, ze se pripojujes k nekomu, kdo tu adresu verejnou ma, tzn muzes ho nejak lokalizovat.
    amd64 x86_64 AMD Athlon(tm) 64 Processor 3000+ GNU/Linux
    Největší zábavou bývají ty počítačové úlohy, které jsou v praxi naprosto k ničemu

Standardní

Blekota: To je divný, takovej problém jsem nikdy neměl a to ho používáme rok na mnoha stanicích. Mám ho i doma na 4 PC (100Mbit) a šlape to jak z praku. Nainstaloval si na tom PC, které chceš ovládat server službu? Měla by běžet v trayi. Jinak nic jinýho mě zatím nenapadá.

A nebo, jestli to není tím, že jedeš na trial verzi?
    ASUS Blitz Formula P35 | C2Q 9550 @3.41GHz | TR Ultra120 Extreme | 4GB Corsair 6400C5 | 2x Samsung F1 320GB | Samsung F1 640GB | WD My Book Home 1TB | ASUS GTX295 1.8GB | SB X-Fi Titanium Fatal1ty Champion PCI-E | Leadtek DTV2000H | Asus 2014L1T SATA | Logitech G9 | Logitech Illuminated Keyb. US | 24" HP DreamColor LP2480zx + X-Rite | LIAN LI A7010 HotSwap | Corsair HX620 | Genius HT 5.1 Foto: Miláškové Nikon D200 & D300 | Nikkor AF-S VR 70-200/2.8 | Nikon TC-14E | Nikkor AF-S 14-24/2.8 | Nikkor AF-S 300/4 | Nikon SB-800 | 2xCF Extreme IV 8GB

Standardní

Citace Původně odeslal CompCrasher

Bez namapovanych portu ne. Uz jen to, ze je to samotny NAT by te melo trknout. DC a Miranda ti jde proto, ze se pripojujes k nekomu, kdo tu adresu verejnou ma, tzn muzes ho nejak lokalizovat.
    Ja to vedel, ale nejak mi to nedalo a zase jsem se zeptal Ale jak pises, ze u Mirandy se pripojuji k nekumu kdo tu verejnou IP ma, tak to by to prece mohlo jit podobne jako treba ta Miranda. Byl by nejakej server kterej by zajistoval autorizaci a komunukaci.... Neni neco takoveho?

Standardní

Ja to vedel, ale nejak mi to nedalo a zase jsem se zeptal Ale jak pises, ze u Mirandy se pripojuji k nekumu kdo tu verejnou IP ma, tak to by to prece mohlo jit podobne jako treba ta Miranda. Byl by nejakej server kterej by zajistoval autorizaci a komunukaci.... Neni neco takoveho?
    Urcite by to slo, ale taky by to nebylo zadarmo . O takovem serveru kazdopadne nevim, neslysel jsem.
    amd64 x86_64 AMD Athlon(tm) 64 Processor 3000+ GNU/Linux
    Největší zábavou bývají ty počítačové úlohy, které jsou v praxi naprosto k ničemu

Standardní

Citace Původně odeslal CompCrasher
    Urcite by to slo, ale taky by to nebylo zadarmo . O takovem serveru kazdopadne nevim, neslysel jsem.
    No tak to me tesi. Ale treba by to zadarmo mohlo byt. IM jsou take zdarma, ale tady by asi nebyla takova konkurence

Standardní

Blekota: To je divný, takovej problém jsem nikdy neměl a to ho používáme rok na mnoha stanicích. Mám ho i doma na 4 PC (100Mbit) a šlape to jak z praku. Nainstaloval si na tom PC, které chceš ovládat server službu? Měla by běžet v trayi. Jinak nic jinýho mě zatím nenapadá.

A nebo, jestli to není tím, že jedeš na trial verzi?
    To stim Radminem me ani tak netrapi ale je normalni mit jednou ping 1ms a za 5 min. 3-4 ms asi ne co

Standardní

Nevim jak to umi ostatni VNC programy, ale RealVNC umi krasne pripojit z verejne IP na privatni IP za NAT. Proste krasa tunelu . Navic je jednoduchy a multiplatformni.

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní Problem s radminom.

Pouzivam na lokalke radmina v2.1. ako full.
    Na strojoch so systemom XP HE s instalnutym SP2 sa niekde pripojit dokazem a inde zase nie co je pre mna dost nepochopitelne kedze instalacie boli robene totoznym postupom. Ak ide o o stare systemy 98 tak tam problem nikdy nebol.
    Fsade bezi radmin servr na pozadi a pod FW je povoleny default port softu 4899.
    Mal niekto podobny problem? Vdaka za odpovede ak niejake budu
    Gigabyte GA 7VT600 1394; Athlon 2200XP+; Cooler Master CP5-7JD1B; PQI 512 DDRAM 400; 120GB SATAn Maxtor; DVD Sony; Asus Radeon 9550 128MB; Microsoft Intelli Mouse Explorer v3.0a; 17\" Relisys; Creative Labs Inspire T5400 & SoundBlaster Audigy 1.

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní

Problem vyrieseny.
    Treba zvolit asi takyto postup. Zinstalnut radmina, udelit vynimky pod FW pre radmina a jeho porty. Potom odinstalovat, nainstalovat radmina a je to. Trochu blbe ale ucinne, zatial
    Gigabyte GA 7VT600 1394; Athlon 2200XP+; Cooler Master CP5-7JD1B; PQI 512 DDRAM 400; 120GB SATAn Maxtor; DVD Sony; Asus Radeon 9550 128MB; Microsoft Intelli Mouse Explorer v3.0a; 17\" Relisys; Creative Labs Inspire T5400 & SoundBlaster Audigy 1.

Standardní

Citace Původně odeslal blekota
    www.radmin.com

- plné ovládání
    - přenos souborů
    apod.

tak jsem si to stah ale mam jeden problem nemuzu se vzdycky pripojit pise mi to nelze se pripojit bla bla ale nekdy se pripojim v pohode (kdyz
    mam ping 1 ms) jinak mam ping 3 - 4 ms a to se nepripojim. To je nejaky divny s tim pingem ne

jo a jsem na LANce zadnej net.

Po lanu máš 3-4 ms?
    to máš nějak dost ne?
    jinak ja používám tak remote administrotr ale verzi 2.2

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání