Citace Původně odeslal PeterM
1) obvod C4-L1 musí byť tesne pri T1-C2 (bez tých dlhých drátov)

2) L1 a L2 musia byť tak, ako na originále (tesne pri sebe a v jednej ose - signál sa prenáša indukčne)

3) na cievky by som dal izolovaný drát (lakovaný - ako je na vinutí transformátorov) - na L2 máš medzizávitové skraty

4) ostrovček L2-anténa čo najmenší

5) maximálne skrátiť prepoje v obvode okolo T1 (žiadne oblúčiky a podobne...)

6) všetky možné plochy využiť na zemnenie a tienenie (samozrejme rozumne!)

BTW: ak si amatér (a teda nevieš, čo si môžeš dovoliť - nič v zlom) tak sa v maximálne možnej miere drž pôvodného priestorového rozloženia súčiastok a umiestnenia prívodov. Má to svoje dôvody...
ad1) ono kdyz se mrknes na ten tisteny spoj co maji v navodu, tak tam zas tak tesne u sebe nejsou. Proc by tedy mely byt tesne u sebe, tedy spis jak max. daleko /blba otazka, ale staci jen orientacne/?
ad2) jo to mas pravdu, neco takoveho nam ve skole rikali
ad3) ten drát je měděný a pozinkovaný či co, nevadi to? Jinak byl izolovaný, takže ho tam dám izolovaný. BTW: když je izolovaný, může se přímo izolací dotýkat zavity?
ad4) chápu
ad5) ok přístě se budu držet více rozmístění
ad6) nechápu, jak na stínění a zemnění? To jako potom uzemnit třeba o topeni?

Jo přístě se budu držet zapojení, dělal jsem to fakt jako solid chaos /jinak nevadi mi ze mi pises, ze jsem amater, taky jsem/

Pokud jsem to treba jednou spatne zapojil, spatna polarita baterky, nebo zapojeni pred dokoncenim... mohl jsem na tom neco znicit (soucastku) nebo to u těchto součástek nevadí?