Tepelný výkon čerpadla si zisti u výrobcu / predajcov / v servise...
Plyn v okruhu je zdraviu neškodný (otestované - vypúšťali sme okruhy pri demontáži EC1010... Áno, aj ja som prispel k zväčšeniu ozónovej diery) Pozor - nemýliť si to s čpavkovými okruhmi na zimných štadiónoch - tam ide o život
![]()
Stále si ma nepresvedčil, že nieje vhodné kúpiť si vonkajšiu jednotku od klimatizácie, prdnúť ju na balkón a mať pocit sucha a istoty... (pardon, to je z inej rozprávky) - lacná split klíma o TEPELNOM výkone cca 2kW stojí cca 8000,- takže odhadom za 4000,- máš zaručene dostatočný výkon na mrazenie procesora, grafiky a ako bonus môžeš malým radiátorom mierne ochladzovať vzduch v compe a pomôžeš tak čipsetu, diskom atď...
EDIT: nezabudni na jednu zásadnú vec: dosiahnutá teplota závisí hlavne od toho, aký máš prebytok tepelného výkonu na kompresore. Všimni si, že výrobcovia mrazničiek definujú, aké množstvo potravín je možné naraz vložiť a zmraziť - ale za 24 hodín! Teda to teplo odoberať postupne po troške - ty potrebuješ niečo úplne iné - trvalý maximálny výkon. A na tom ti mrazničká rýchlo chcípne (prehreješ kompresor - siahni si doma na kompresor mrazničky...)