Citace Původně odeslal Kluzo
Tak jsem ho udělal novým FDISKem na 200GB, pak pustil zase WIN 2000 a tam už to psalo taky 200GB (přesněji asi 189GB) tak jsem to tam dal formátovat na NTFS a po 1,5hodině to napsalo 100% a něco ve smyslu že ten disk je moc velkej a tlačítko OK a disk zůstal nezformátovanej. Tak jsem zkusil pod Win 2000 zase odebrat tu diskovou oblast a vytvořit znovu a co se nestalo… po odebrání mě to napsalo že je na něm zase jen 128GB volných.
Tak jsem znovu udělal novým FDISKem oblast na 200GB a chtěl ho tedy zformátovat pomocí zmíněného OFORMAT.COM aspoň na FAT32. Zadal jsem OFORMAT C: /Q zeptalo se to zda to chci opravdu formátoval C: zadal jsem Y a šup, spadlo to zase do příkazové řádky a nic to ani nezahlásilo. Nakonec jsem to dal tedy formátovat původním FORMAT.COM, zeptalo se to zda chci formátovat disk C: potom to napsalo „Tento disk nelze formátovat zrychleně“ a zda to chci formátovat normálně, tak jsem dal A a napsalo to že to formátuje na 59,70.68M což je číslo kterému moc nerozumím nějaká čárka a tečka tak jsem si říkal že to znamená asi 60GB? 1,5hodiny formátoval a nakonec to napsalo 190,733,09 MB volného místa.
hehe, ja Ti zapoměl napsat, že ten OFORMAT zobrazuje Y/N, ale v českým DOSu musíš zadat "A" aby to začalo formátovat (celkem dobrej výdrb, že).
FORMATu prostě přetíká proměnná s kapacitou, ale na funkčnost to nemá žádný vliv.

Tak šťastnej jak blecha začnu nahrávat na disk... a co se zase nestalo... když jsem tam nahrál 128GB tak zatuhlo kopírování tak jsem restartoval PC a ten disk je celej podělanej má celou FAT tabulku podělanou. Nedá se načíst ani obsah disku...

Tak lidi… co si o tom myslíte a co s tím keplem mám dělat…
Pod jakým systémem si to dělal? Když to W2K nedokážou vytvořit, tak předpokládám, že to nedokážou ani používat...

Mám jednu partition 166GB velikou, tak ji zkusím zaplnit až na konec, jestli to udělá to samý...

PS: Jedu na Win98SE