Nereklamoval preto, lebo po cistej instalacii windowsu ide vsetko tak ako ma. Niekedy 4 dni, niekedy 2 tyzdne, niekedy mesiac a pol. A potom sa to pokazi a zacne blbnut...
D3 ide bezne na 60, ked je tam potvorka tak a strielam tak 30, ked otvorim dvere, musim si 1s pockat kym to nataha nove textury, alebo co, ale potom sa to uz da. Inac mi az tak sekanie velmi nevadi, v doome je pomerne malo priser. Predtym som to hral dokonca v 1024, aj sa to sekalo, akurat ze to nevadilo, az som prisiel na miesto kde na mna vybehlo kopa pavukov a to sa uz nedalo, tak som to musel dat na 800.
Zas az take plynule to mozno nie je, niekedy to padne na 20 fps, niekedy sa to sekne uplne, ale rozhodne mi to staci, urcite mam lepsi pocit z hry ako keby som ju mal hrat v 640. Navyse sa mi zda ze niektore textury mam downsampled na takych 32x32. Je to velmi vidno, na poziadanie poslem screenshot. Ziadne modifikacie cfg atd. som nerobil, dohral som to skor nez sa nieco take objavilo na nete.
Po pokazeni drivera mi napr. CS (samozrejme d3d, OGL uplne seka) spravi to, ze ked sa vratim z alt tabu, tak vsetko pekne krasne ide dalej, akurat je cierna obrazovka. Mozem sa hybat, strielat, aj zvuky idu dalej, len skratka nic nevidim...
Cely problem je v tom ze sa mi nepaci riesenie a rady: nejak sa to vyriesilo, reinstaluj win (niekedy to fakt ide iba 2-3 dni) a pod.
Predtym som mal gf2mx, vymenil za fx5200, opat gf2mx, vsetko bez reinstallu a bez jedineho problemu, asi rok som to tak mal. A potom prisiel radeon... (a btw. co sa mi pokazila doska tak nafuknuty bol kondenzator co bol najblizsie k agp, neviem ci to nejak suvisi s odberom karty, ale to by sa asi stalo tak ci tak)