No osobně nechápu když máš takovýhle problémy s kartou jaktože jsi ji ještě nereklamoval. Zdá se mi to na nějakej problém s pamětí na kartě.
Tohle je divný nikdy jsem nic takovýho neviděl, testni pořádně všechny komponenty a když nic tak se zeptej někde v prodejně jestli takováhle kombinace nedělá nějaký problémy.
Pak se mi nechce skutečně věřit ať si řiká kdo chce co chce že ti Doom jde na high na 800x600. Sice hraju 1024x780 a při high mi to běží plynule (ne tady vzpomínaných 50 fps nýbrž 45,3 ) a to mám P4 3Ghz, Radeon 9700 Pro, 512 RAM a použil jsem všechny tweakovací utility, rozbalení .pk4 souborů, důkladné defragmentace a promazání disku, trochu jsem si pohrál s konfigurací,... zkrátka předtim jsem sotva mohl hrát 800x600 při high a jestli se nemýlim tak můj počítač je o dost výkonější.

Co se tíče Ati nevim možná jsem měl prostě štěstí ale na desce od MSI mi to šlape jako hodinky a za téměř dva roky jsem s kartou ani s driverem neměl sebemenší problém (ani při OC). Ale problém s CS při použití alt+tab jsem už viděl na školních počítačích a tam byl problém v totálně zku*venym hardisku kde nepomoh ani format, nic.