Výsledky 1 až 14 z 14

Téma: Funguje cMessenger ?

Standardní Funguje cMessenger ?

Pred casem sem pouzival program cmessenger na svem Siemensu C55, ale uz nejaky cas se nejde vubec pripojit. Cetl jsem nekde na zive, ze maji problemy, jejich stranky fungujou, nasel jsem v novinkach, ze vydali novou verzi, tak sem ji sosnul a nahral do founu, bylo tam i neco o zmene IP adresy, koukal jsem na soubory v adresari cmess/storage v telefonu, ta IP tam je. Ale stejne se mi to ani ted nechce pripojit. Beha vam?
    Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.

Standardní

Běhá super ..

[NTB]AMD Turion X2 1.8 | ATI Mobility Radeon HD 2600@ |250GB space | 2GB DDR2 | DVD±RW/RAM DL | Win Vista Home Premium 32bit| Microsoft .:: 3DMark03*10,4k. 3DMark05*6,5k. 3DMark06*3,4k. ::.

[PC] Duron 1.8@2.2 | A7N8X-X (nForce2) 1.0.0.9 | Ati 9550GE@R9600Pro |160GB space | 512DDR | Sony DWQ30A | DVD Toshiba | SB Live! 5.1 | Repro 4.1 FPS1600 | Video Wonder Pro III | 350W | WinXP Professional SP2| Microsoft 4.0A | 19" LCD Hyundai B91A| hp psc 1215 | .:: 3DMark01SE*13k. 3DMark03*3,7k. 3DMark05*1,5k. ::.

Standardní

Me nefacha, co bych mohl mit blbe? Mam nejnovejsi verzi a siemens c55.
    Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.

Standardní

mne funguje. uplne v poho. mam nokiu 3100.

Standardní

Ja chci taky

Standardní

si dobre registrovany na webe? a mas aktivovane sluzby? (ICQ)

Standardní

No registrovanej sem byl, icq sem mel aktivovane, este v dubnu nebo v kvetnu to normalne fungovalo. Ted sem se zkousel prihlasit do weboveho konfiguratoru a vyfuckovalo me to s hlaskou:

Nepodařilo se připojit k cMessenger serveru.

Co to je za blbost? Zkuste se tam nekdo prihlasit, jestli vam to taky pise. Kdy ste se registrovali? Nemam se nahodou znoav registrovat? Zaznamenal jsem na zive.cz clanek (cca cerven), ze meli nejake problemy, tak jestli nesmazali vsechny uzivatele.

Senior Member Avatar uživatele HollyG
    Věk
    39
    Vliv
    285

Standardní

Taky me nejde prihlasit, nechal sem si na mail poslat heslo (vypsalo to spravnej mail) a jeste neprislo...
    Lidi o mně říkají, že jsem flegmatik. Mně je to ale jedno!
    I'm not arrogant...I'm just better than you!

Standardní

Me taky heslo jeste neprislo. Vy, kterym vam to funguje, kdy jste se registrovali?

Standardní

Ja sa nemozem ani zaregistrovat...
    P4-520 (NW - 2800 MHz) - AC Super Silent 4 Ultra TC /// Radeon 9600PRO 128MB - AC ATI Silencer 2 /// Corsair 1GB 400MHz /// MSI - MS-6742, 865PE Neo /// Creative X-FI XtremeMusic /// Maxtor 7200rpm, 80GB, 8MB // WD 120GB, 2MB

Standardní

Ja som sa registrova tak mesiac dozadu

Standardní

Dnes se mi podarilo prihlasit se do toho webovyho hajzlu, ale na telefonu to furt nemaka ((

Standardní

Tak jsem znovu smazal z telefonu cmessenger, stahnul, znova zadal nastaveni a zase to nefunguje. krucinal

Standardní

Tak uz to funguje. Zjistil jsem, ze nemam v telefonu nastaveny DNS, nevim, jak je to mozny. Avsak par dnu byl server skutecne mimo provoz.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání