Citace Původně odeslal Peter5110
Citace Původně odeslal Pirs
Mam to na Leadteku a do tech medenejch plechu co jdou na pameti se musi vypilovat takova mala drazka (spis zarez). Jinak totiz nedosedne na pameti, ale zustane oprenej o SMD soucastku mezi pametma. Pak tam jeste nejde zasunout konektor od vetraku, to se da nejjednoduseji vyresit tak, ze se z PCB stahne ten puvodni kus plastu na samci a konektor se nasadi primo na ty piny. Ale pozor na polaritu!
Jo jeste bych dodal, ze tohle plati pro revizi karty C2 (nevim, jak je to na ostatnich revizich).
Máš naprostou pravdu s těmi zářezi,taky jsem je musel dělat.Jinak to nedosedne na paměti a dosedá to i huř na Gpu
Souhlas, proste srouby kolem jadra se musi poradne utahnout a na pametech nesetrit pastou

Dalsi zkusenosti po vice nez tydnu provozu:
Max teploty mam 70-75°C, tzn. ze predchozi pasiv z BOXaku od AMD byl lepsi. Dale jsou pameti spis tim pasivem ohrivany, protoze na tej medi neudrzim prst (55°C na povrchu toho pasivu) a predtim pri plnym zatizeni byly pameti sice horky, ale ne nejak moc. Hluk nevim jakej je, rve mi zdroj a vlastne celej komp...
Takze pokud ma nekdo jiny zkusenosti s NV4 Silencerem, tak je sem piste, ja sem jim zklamanej a nedoporucuju.

edit:
Citace Původně odeslal Masster
NV Silencer 5 je bez zasahu kompatibilni jen s 6800NU, takze na to pozor.
Nevim, jestli se vyplati menit puvodni chlazeni na 6800 za Silencer. Mel jsem pujcenou 6800U od Inno3D, hluk nebyl nejak hroznej, teploty uchazejici a ten originalni chladic nebyl vubec spatne resenej: oddeleny RAMky (spojeny pres heatpipe) a GPU a mosfety a to vsechno ofukovany jednou vrtuli...
Takze asi menit jen za waterblok, homebast chlazeni se urcite nevyplati.