Výsledky 1 až 12 z 12

Téma: problém s deskou MSI

Standardní problém s deskou MSI

čaues. kámoš má problém s deskou.. restartoval bios a už přestala najíždět. je to MSI a nevim jaká do řeknu později až mi to napíše. když zapne kompa tak začne pípat repráček. zkoušel jsme všechny komponenty prohodit a dělá to asi deska...

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357

Standardní

hmmm a kolikrat pipne? pokud totiz pipa, je se vsi pravdepodnosti chyba v grafice ci v pameti. ( dle poctu pipnuti ).

jinak MSI ma na sobe post diody a tam presne uvidis, kdy doslo k chybe. takze...
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Standardní

na tý desce nejsou ty led diody. jinak to je deska MSI KM4M

Vliv
    357

Standardní

a kolikrat pipne jsem se opet nedozvedeli...

jinak msi a jeste k tomu s kmkem. ma v tom externi grafiku nebo pouziva tu co je na desce?

Standardní

pípá to furt bez přeztávky... je tam integrovaná.. ale jel na atině saphire 9200 a zkoušel jsem tam i jinou... i ramky jiný jsem zkoušelprostě vše co mě napadlo.. ale je mi divný že reset biosu to takhle po*urvil

Vliv
    357

Standardní

Citace Původně odeslal Snippet
    pípá to furt bez přeztávky... je tam integrovaná.. ale jel na atině saphire 9200 a zkoušel jsem tam i jinou... i ramky jiný jsem zkoušelprostě vše co mě napadlo.. ale je mi divný že reset biosu to takhle po*urvil
    hmmm a jak to pipa? pip pip pip pip atd? anebo tu dy tu dy tu dy? ono je to vtipne, ale i to je dulezite.

Standardní

pip pip pip atd. vím že je to důležité.

Vliv
    357

Standardní

ted jeste zalezi, kolikrat presne to pipne. zkus to porovnat s touto tabulkou > http://www.msicomputer.com/support/sup_tshoot.asp#1_4

EDIT: dle vseho muze byt bud poskozeny BIOS ( coz by se dalo resit preflashovanim pripadne vymenou celeho obvodu ) anebo je problem s cmoskou. si si jist, ze mas spravne a dobre nasazeny jumper? ( vetsinou se komp pri spatne nasazenem jumperu cmos clear nerozjede, ale nevim jak je to u msi ).

Standardní

Hmm, mel jsem ten samy problem s KT3 Ultrou. Nez jsem ji odpalil. Nejdriv pipala 3x, podle tabulky (tu jsem vygooglil bohuzel az pozdeji) problem s ramkou, ale pak jsem ji poslal do kytek instalaci se zaplym napajenim . Ted se ani nepusti zdroj a vetrak na CPU se toci asi 2 sekundy. Vubec neni videt zadne poskozeni cipu, kondiku, MOSFETu, niceho... Volal jsem na MSI hotline 800 10 10 10, rikali, ze v Pente se mi na to za mrzky peniz kouknou a eventuelne spravej...
    Core 2 Duo E8500[Scythe Ninja] | Gigabyte G33-DS3R[] | A Data 4GB Dual | Sapphire HD 3870[heatpipe] | Seasonic S12 430W | 20.1" S-IPS IBM L200p LCD | 198 Lightsmark 2007, 28414 3DMark03 @ 1024x768 | 7414 3DMark06 @ 1280x1024
    lenovo X41t [ Pentium M 1.6 | 2GB Kingston 4-3-3-9 | 16GB SSD | GMA 900 128MB | 12" IPS tablet LCD ]
    "I've got heatpipe here, I've got heatpipe there, 'n I've got heatpipe everywhere..."

Standardní

pípalo to asi 30 sekund pak jsem se na to vysral... nmeboj jumper je na svym místě... je to divný.. problém je ten že ten komp je z takový akce ze super marketů a v zadu byla taková ta nálepka "záruka" a tu jsme strhly.,.. tak jesi i uznaj reklamaci

Banned
    Vliv
    0

Standardní

Citace Původně odeslal Snippet
    pípalo to asi 30 sekund pak jsem se na to vysral... nmeboj jumper je na svym místě... je to divný.. problém je ten že ten komp je z takový akce ze super marketů a v zadu byla taková ta nálepka "záruka" a tu jsme strhly.,.. tak jesi i uznaj reklamaci
    neuznaj, proto tam ta nálepka je řeknou ti, že sis to udělal a adios...můžeš se ale zkusit domluvit=ukecat, aby se na to podívali že jsi to neudělal ty. změní se něco, když ho najedeš bez paměti? vyndej GK aby najel na integr...

Standardní

večer ke kámošovi jdu... skusim to vše znovu...

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání