Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: problemy s TV kartou

Standardní problemy s TV kartou

cafte
    potrebujem radu

mam TV tuner od DART TV- Life s chipsetom SAA7134 . Pri pozerani TV pod W2K mi softver ktory som dostal ku karte sekne a musim kompletne restartovat system. s programom DScaler 4.1.8 mi sice ide plynule bez chyby ale zase mi zvuk strasne "brumi" . tento brum je ale zaujimavy tym , ze ked pustim nejake menu z toho programu tak sento brum zmizne - ide len cisty zvuk. verziu ovladaca k tuneru mam 2.0.1.2042. vie mi niekto poradit bud iny program na pozerranie cez tuto kartu alebo nejkake nastavenie kde by sa tento "brum" dal odstranit?

dik za kazdu radu pretoze som uz asi vyskusal secko co je v mojich silach..

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357

Standardní

ten brum je zajimavy, nicmene co kdybys zkusil alternativni ovladace? vice na http://www.tvfreak.cz
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Standardní

skusil som uz vela ovladacov.. aj odtial ao pises ty .. ale maloktore mi fungovali .. skusal som aj flyvideo 2000 a ten mi vypisal ze zariadenie uz pouziva ina aplikacia a najprv musim vypnut tu a a z potom ozem zapnut tutok .. ale to bolo po spusteni PC a nic som spustene co sa tyka kten TV karty nemal ..
    ten brum bol ale aj v inom softe.. christv 3.80 pro .. jedine kde nemam ten brum je v fly video ktory som dostal na CD.. rpoblem je v tom ze ked sa popritom spusti ina aplikacia tak sekne.. ( nemam zdielane IRQ s nejakym inym zadriadenim ani iny konflikt zariadeni ) ale ked som odpojil siet tak to slo v pohode... . fakt neviem .

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357

Standardní

mas vypnuty APIC ze mas rozhozene IRQ? jinak nemas k te karte pripojeny napriklad kabel z kabelove site a bez odruseni?
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání