Citace Původně odeslal Kema
Citace Původně odeslal Ace_Ventura
Citace Původně odeslal Maxik
mno problem ale muze bejt v tom ze thread provinilci v bazaru, je zalozenej na tom ze se dotycnej prohresek da dokazat/dal dokazat postem/threadem kterej na foru je/byl Verim ze 90% lidi, ktery by do podobneho threadu s obchodama prispeli by psali pravdu. Jenze je to casto subjektivni nazor/skusenost... (dotycnej jedna s obchodnikem neslusne ten ho pak za to vyfuckuje napr). Jednou se tu resilo neco podobneho v reklamacich (ted nevim s kterym obchodem) a jeho zastupce sem prisel a vyresilo se to ku spokojenosti, pokud se nepletu. Mno.... nevim ... ?
Mno, snad by to lidi brali vazne a nepsali by tam vymysli.

Jinak ten muj prispevek by se tykal zatim nejmenovaneho shopu, se kterym uz nekolik (vic nez 3) mesicu resim reklamaci za*rane bedny (poslaly mi jinou, nez jsem si objednal) a neustale mi do telefonu opakovane lzou, kdyz jsem jim asi pred mesicem tu bednu (po cca 2,5 mesicich o nicem) poslal bednu zpatky (rekli mi, at jim ji poslu, ze mi obratem vrati penize), tak do dnes ty penize nemam (skoro 4k) a kazdy tyden rikaji, ze uz penize poslaly ten den (lzou, protoze to je vzdy uplne jindy..).. Proste takto neseriozni jednani je myslim dost odstrasujici na to, aby si od nich jeste nekdo z tadyma koupil neco co se muze pokazit.. Navic telefony vetsinou neberou a kdyz uz je vezmou, tak bud je tam nekdo, kdo o tom nic nevi, nebo je tam nekdo, kdo nalze neco o tom, ze penize uz poslaly.. A neni to zadna neznama firma, rekl bych ze pro OCery jeden z nejblizsich (zamerenim) obchod v Cesku.. Zaslo to tak daleko, ze uz o jejich jednani musim informovat i dalsi lidi - alespon timto zpusobem..
Nebyl to náhodou shop.pctuning.cz? Protože jestli jo, tak se připojuju ke katastrofálním zkušenostem s reklamací...
Nerad bych se k tomu zatim vyjadroval, protoze jeste nemam penize na uctu.. Ale ted to, ze uz penize poslaly dokonce rekl i reditel nadrazene spolecnosti, takze uz to snad konecne prijde po tech mesicich cekani bych byl fakt rad..