Výsledky 1 až 12 z 12

Téma: Virtuální server na IIS

Standardní Virtuální server na IIS

... ahoj, tak jsem konečně rozchodil webserver, ale mám další problém. Potřeboval bych mít jeden server pro intranet a úplně jiný bych chtěl pro internet. Nejspíš potřebuji vytvořit virtuální server. Je to tak Umožňuje to vůbec IIS. Jiný jsem nezkoušel, protože kvůli intranetu je ten IIS potřeba, tak bych byl rád, kdyby to šlo vyřešit s ním ...

Standardní

Ale jo, ovl. panely -> Nastroje pro spravu -> IIS -> a tam si s tim trochu pohraj, da sem tam na neco kliknout a vybrat "novy server".
    Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.

Junior Member Avatar uživatele deka
    Vliv
    0

Standardní keke

Jakym způsobem máš ten web server připojenej do
    inetu...je za proxynou a jedeš přez NAT? Pokud ano, tak má ten tvůj web určitě nějakou vnitřní adresu, viď. No a myslim si, že půjde pro přístup z vnitří sítě nadefinovat jiná startovací stránka.....a je vyřešeno,,,nebo možná nechápu smysl tvý otázky.....

Standardní

pochopil jsi to úplně na 100% ... o to mi jde ... akorát prostě nikde nevidím start novýho serveru a definici, která adresa směruje dovnitř a která ven ..

Standardní

je to přes adsl .. tzn. adsl modem->síťovka->server->winroute->síťovka do lokálu ... Už mi to jede a když namapuju ip serveru, tak tam je přístupnej ten náš intranet. A já bych k němu chtěl přidat ještě další web, kterej by byl přístupnej z inetu a používal tu ip adresu tý první síťovky za modemem ... všechno je ok, akorát nevím, jak zapnu ten druhý webserver... nikde to tam není ...

Junior Member Avatar uživatele deka
    Vliv
    0

Standardní

Ta kto byly jenom Velký keci z mojí strany...teď jesme to zkoušel, nejde,nejde,nejde

Standardní

může být problém v tom, že tam není W2K server, ale jen XP Pro Prostě, že tam není pravý serverový systém

Administrátor mince Avatar uživatele Jezevec
    Vliv
    300

Standardní

Citace Původně odeslal Speedy
    může být problém v tom, že tam není W2K server, ale jen XP Pro Prostě, že tam není pravý serverový systém
    To problem byt muze, obzvlast pokud pouzivas M$ web server.
    IMPROBE AMOR, QUID NON MORTALIA PECTORA COGIS - krutá jsi, lásko, kam až ty doženeš smrtelná srdce -- Vergilius
    Mnoho je prostředků, které léčí lásku, ale žádný není spolehlivý.
    S tím, čeho se na nás dopustili druzí se už nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami.
    -- Francois La Rochefoucauld
    Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní.

Standardní

Nějak na tom IIS netrvám.. co byste mi kdo doporučil... Apache asi nezvládnu - - nemám s tím žádné zkušenosti. Potřebuji mít MySql a PHP ...

Standardní

Citace Původně odeslal Speedy
    Nějak na tom IIS netrvám.. co byste mi kdo doporučil... Apache asi nezvládnu - - nemám s tím žádné zkušenosti. Potřebuji mít MySql a PHP ...
    V tom pripade ti doporucim PHP Home Edition 2.3.4. Je to balik obsahujici Apache, PHP, MySQL, nedavno to aktualizovali, takze jsou tam nejnovejsi verze vcetne PHP 5. Pokud bys nechtel PHP 5, stahni si verzi 2.3.2, ktera obsahuje PHP 4.neco. Instalace je snadna, zmacknes parkrat NEXT , zvolis heslo roota do MySQL, vyberes koren webserveru a je to, vsecko se ti to samo nakonfiguruje.
    Ale pozor, nez to budes instalovat, vypni predtim IIS. A zakaz ho, aby se ti nespoustelo po startu windows. Oba by totiz chteli jet na portu 80, takze by se triskali. (Kdybys chtel oba webservery, jeden z nich musis prepnout, aby poslouchal na jinem portu.)
    Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.

Standardní

no to si mal napisat hned na zaciatku, ze potrebujes mat PHP a sql
    IIS nema php, ma asp a mssql.

Budes musiet pouzit ako web server APACHE. Ked to nevies nastavit ako pisali predomnou, su na to uz jednoduche balicky, dokopy tam uz nic nemusis nastavovat.

IIS sa instaluje cez ovladacie panely a tam pridat software a tam
    pridat upravit komponenty Windows.
    V XP Home Edition to nenajdes pochopitelne.
    1. AMD Athlon XP 2000+|EPOX 8rda+|Artic Cooling Super Silent PRO TC|256 RAM 400Mhz|ManLi Radeon 9100 ViVo|Seagate 80GB 7200ot|CDRW HP 8200|Hansol 720D 17\" flat|Logitech MX300|Logitech webcam|HP 640C
    2. AMD K6-2 500 MHz|ManLi VIA|Cooler K7|96 RAM 100 MHz|CDROM 24x|ManLi TNT2 16 MB|Samtron 15\"|SoundBlaster 128|A4TECH opticall mouse|Scanner AVEC II E3|Home network + internet network :)

Standardní

Ale i IIS se da donutit k PHP. Navod je v distribuci phpcka v install.txt.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání