Citace Původně odeslal LosDatlos
Tak mi dnes také konečně dorazil , tak Vám se hodím pár mých poznatků pro srovnání... Rozjel se mi v pohodě 12*220 při 1.65V a snesl v klidu všechny dostupné Marky atd. nicméně při Prime95 začal tuhnout. Nepomáhalo ani rapidní zvedání napětí . Ustálil se mi až na hodnotách viz. podpis a to zatím jede v Prime 6,5hod bez chyb . Ještě zkusím pozvednout FSB a uvidíme. Nebo máte někdo nějaký tip, proč všechny ostatní testy v pohodě a Prime nic ?? Jo na 12*220 jsem dal paměti na auto, abych měl jistotu že paměti drží.. Ten můj raiting jsem zjistil pomocí softíku "Central Brain Identifier".
Hmm. tak asi mam stejny problem - jede mi to v poho na 200*12 pri 1,65V v kazdem marku i Cadu, ale Prime95 vydrzi sotva minutu a je tam nejaky HW error Prime se na teto frekvenci ustali az na 1,75V(coz je brutal) a topi to prisernych 62 C pri full loadu a max otackach chladice. XP M 2500+ co sem mel predtim (DTR verze) mi na 200*12 pri 1,75 pekl pri full loadu sotva 56 C pri strednich otackach Gigabytiho chladice (3D cooler...21). Ted se mi sice chytne procik i na 2,5G i 2,6 G pri 1,75 ale hrozne to hreje - chladic sem kontroloval nejmin 3x a taky znovu zkousel davat pastu (jednu origos ze Zalmana a jeste nejakou obyc silikonku se kterou sem ale spokojeny jeste vic).