Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: nevim co dal

Standardní nevim co dal

lidi zdravim mam dotaz,ohledne taktovani sem jak se rika lama,ale mam athlona 2400+ a tak sem se rozhod ze to taky zkusim,chladim to whisper rockem III a teplota v normalu ja okolo 46 v maximu pak 53, podarilo se mi to zvednout o 180mhz a vic ani prd
    kdyz se ma zobrazit modra obrazovka vitejte, slysim jen vypnuti hdd a cely krach!!!! restart a pote to same, fici na 1,65 tak nevim jestli nebude zapotrebi
    vetsi voltaz, jinak mm biostar M7VIT Pro a pameti klasika 333mhz
    Prosim o odpoved chtel bych z toho alespon tu 2,2 dik moc a taktu zdar
    MeTaN

Senior Member Avatar uživatele Peca-on-line
    Věk
    38
    Vliv
    312

Standardní

No asi mu budeš muset přidat trochu šťávy, ale je toho tady všde hafo takže zkus hledat(tady nebo google). Mimochodem ty teploty máš nějaký vysoký, já mám Amd 2200+ TBb@ 2400+ a jede max 51°C s BOX chladičem a navíc je tam místo pasty indulona
    Děkovat mi kromě karmy můžete také v BTC: 1JVRVYsWRYFb9AajzoHRVnmqjgpBjYmykr

Standardní

njn musis mu dat vic stavy, me taky TB jede OC na poradnou stavu. nebo taky muze byt ne zrovna povedena serie. staci trochu cist, treba na oC foru.

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357

Standardní

MeTaNe promin, ale je toho tu opravdu dost na toto tema. nicmene krom voltaze to zavisi i na fsb. via chipset nema agp/pci lock a ne vsechny komponenty dokazi pracovat na vyssich taktech. obzvlast pameti na to muzou byt haklive. pokud budes mit presto nejaky dotaz, zkus sz.

btw jen tak pro info > priste zvol lepsi nazev threadu ( viz CTETE PRVNI! )
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání