Výsledky 1 až 16 z 16

Téma: jsem to tu celé prošel a nevyřešil nic

Standardní jsem to tu celé prošel a nevyřešil nic

Mám přesně ten samý problém jako pár lidí, tedy pokud je jiné rozliško na monitoru, tak TV, si to neumí přebrat a je tam jako kdyby výřez a obraz se roluje
    Existuje vůbec nějaké řešení ? nějaké ovladače nebo tak ? dávat si na 19 " monitor 1024x758, je dost napikaču ...

Standardní Re: jsem to tu celé prošel a nevyřešil nic

Citace Původně odeslal Vanis
    Mám přesně ten samý problém jako pár lidí, tedy pokud je jiné rozliško na monitoru, tak TV, si to neumí přebrat a je tam jako kdyby výřez a obraz se roluje
    Existuje vůbec nějaké řešení ? nějaké ovladače nebo tak ? dávat si na 19 " monitor 1024x758, je dost napikaču ...
    aka karta? ake ovladace ? trochu by sa hodilo aj nejake info o tvej masine ...
    Tazko radit ked nevieme co mas doma na stole
    • C2D® E8500 @4,0 - 8x500 Vcore 1,28/ Noctua NH-U 9 1x9 FAN 6V 38°C/44°C / GigabyteP35-DS3R/Patriot 2x2024 800@1000Mhz /
    • MSI GeForce GTX 280 1GB /Western Digital 640GB AALS 7200.10 SATA 32MB/SB Audigy 2 ZS/DVD-RW SonyNec AD7170A /
    • Tsunami 3x12 FAN 6V/ Corsair 650W /LG Flatron 22" L225WT DVI/Razer Diamondback PLASMA 1600dpi/

Standardní

ATI R9800Pro, nějaké nejnovější Catalysty 8-03-... A jedu na win XP, nic jiného by snad roli hrát nemělo. Jinak TV Panasonic TCX-29PS2P 72-jka, ale to je myslím úplně jedno. A mám to spojeno přes Cinch do redukce do SCARTu (taky asi nehraje roli)
    tož tak no, je to nahovno, přepínat furtr rozliško na 19-ce moncku na 1024x768, uááááá

Standardní

ATI R9800Pro, nějaké nejnovější Catalysty 8-03-... A jedu na win XP, nic jiného by snad roli hrát nemělo. Jinak TV Panasonic TCX-29PS2P 72-jka, ale to je myslím úplně jedno. A mám to spojeno přes Cinch do redukce do SCARTu (taky asi nehraje roli)
    tož tak no, je to nahovno, přepínat furtr rozliško na 19-ce moncku na 1024x768, uááááá
    no ja som mal podobny problem a mozem ti poradit len nasledovne:

ked si das vlastnosti obrazovky, potom nastavenie, tak tam nezapinaj druhy monitor, nechaj len jeden. Potom v polozke upresnit klikni na Display (alebo tak nejako, musim mat nahodeny aj Control panel) a tam zapni TV, mala by ti na nom nastavit 1024x768@60Hz, normu si nemusis nastavovat, ked mas CZ Xp, tak ti tam hned nastavi PAL. Potom len potvrdit a malo by to slapat. Ked to budes chciet ten TV len na pozeranie filmov, tak si pozri este zalozku "prekryvanie", tam si mozes nastavit este mody TV, napr. ked si pustis film, tak ti pojde fullscreen na TV, na nic ine sa ten TV neda pouzit
    | Intel i5-2500K@ ...| 4x2048MB Corsair Dominator GT - CMG4GX3M2A2000C8 | Gigabyte P67A-UD4 | Gigabyte ATI 5870 | SSD Intel 510 Series 120GB | SSD Corsair CMFSSD-256GBG2D | SB X-FI Platinum Fatal1ty Champion | DvDRW Nec AD-7243S | Logitech G19 | Razer Naga | Lian Li V2110B | Corsair HX 620 | LCD HP LP2475W | D-Link DNS 323 - 2x WD 2TB S-ATA |

Standardní

hmm, taq ani prd, jsem tu secondary zakázal, ale vůbec to nepomohlo, stále to dělá to samé, tedy jakýsi výřez a musíš rolovat, aby ses podíval na celou plochu (

Standardní

hmm, taq ani prd, jsem tu secondary zakázal, ale vůbec to nepomohlo, stále to dělá to samé, tedy jakýsi výřez a musíš rolovat, aby ses podíval na celou plochu (
    ked sa mozem spytat, tak naco potrebujes cely obraz na tv? text sa na tom aj tak nebude dat skoro citat, a pozeranie by malo fungovat podla toho, co som pisal. Ked v nastaveniach control panelu zapnes to TV, tak ake rozlisenie tam je? Lebo ked vsetko ide tak ako ma, malo by tam byt tych 1024x768@60Hz

Edit: U mna to ide v pohode, na monasku mam 1600x1200 a na TV 1024x768
    | Intel i5-2500K@ ...| 4x2048MB Corsair Dominator GT - CMG4GX3M2A2000C8 | Gigabyte P67A-UD4 | Gigabyte ATI 5870 | SSD Intel 510 Series 120GB | SSD Corsair CMFSSD-256GBG2D | SB X-FI Platinum Fatal1ty Champion | DvDRW Nec AD-7243S | Logitech G19 | Razer Naga | Lian Li V2110B | Corsair HX 620 | LCD HP LP2475W | D-Link DNS 323 - 2x WD 2TB S-ATA |

Senior Member Avatar uživatele honzAK
    Vliv
    299

Standardní

Mas takovej problem s ovladaci. Normalne si stahni rivatuner tam si udelej vlastni ovladac na monitor tj. vyberes si jaky frekvence chces pro ruzna rozliseni a pak ti to vytvori inf soubor. Pak stahnes nejky omegy nebo jiny novejsi ovladace nainstlujes ovladace a pak tam nainstalujes natvrdo ten ovladac na monitor a mas klid. Ja kdyz sem si poridil novej monitor tak me to taky delalo tenhle problem a pak sem prisel na to ze je to tim ze jsem pouzil predtim nejakej refresh fix a ten mi to cely zkopal pac fungoval korektne jen se starsima ovladacema.

Standardní

no refresh fix taky používám a ten mi v gamesách funguje, myslíš, že ten to kurví ? tu telku nebudu mít zapojenou pořát, nicméně mě to sere, přepínat se na 19ce na 1024x768

Standardní

to Fantomas:

rozlišení na TV je samo sebou správné 1024x768 60 HZ, ale to co se mi zobrazí na TV je je jakýsi výřez a myší musíš zajet na monitoru třeba úplně doprava, aby ti to zobrazilo task bar apod. - nachuja. Chci mít zkrátka na TV viditelnou celou plochu jak na moncku, aniž bych musel přepnout moncek do 1024x768, to je to o co mi jde a čeho bych chtěl dosáhnout

Vliv
    299

Standardní

No u me byl problem s refresh fixem, udelej to pomoci tech ovladacu na monitor a budes mit klid...Docela sem si s tim lamal hlavu ale za 2 dny neustalyho preinstlovavani ovladacu sem na to prisel.

Standardní

ok, vyzkouším a kdybych zabředl, taxe ozvu, zatím díky, snad to bude ok

Standardní

jsem lama a nemůžu tam ten *.inf dostat, jaxi to myslel "natvrdo" ? při klasické aktualizaci ovladače to napíše hlášku "neobsahuje informace o hw počítače" diq za radu
    jinak ještě při vytváření toho ovladače, jsem dal max refresh rate pro všechna rozliška, to je ok, ale k čemu je ten plug & play identifier ? Mám tam IVM1940, nemůžu to nijak změnit, jinak nejde "create" Jde to ale úplně vymazat. K čemu je to dobré ?

jinak jesi jsem to dobře pochopil, vyřeší mi to problém refresh fixu, uvidíme jesi i tu TV

Vliv
    299

Standardní

normalne to nainstluj ten ovladac natvrdo ve spravci zarizeni, jo ten nazev nemen nevim proc ale potom to nejde nainstalovat.

Standardní final result ...

Taq jsem všemožně zkoušel donutit TV, aby si chrochtala to svoje 1024x768 nehledě na to jaké je rozliško na monitoru. Celá plocha se na TV zobrazí pouze při totožném rozlišení, jinak je to jakýsí výřez, který se roluje.
    Jsem to zkoušel všemožně, ale zkrátka to nejde ... na koukání filmů je to v poho, ten mód "DIVADLO" to zobrazí správně, film není "za okraj".

Takže se vzdávám a prostě konstatuji, že to nejde. Díky všem za jejich pomoc.

thx to moder. Honzak za tip s uděláním ovladače na fixnutí refresh problému, funguje to výborně

Vliv
    299

Standardní

Ted me tak napada co mas presne za kartu? Jinak jeste ne vsechny tvky umeji 1024*768. Pokud ja zapojim tv out tak musim v nastaveni obrazovek nastavit monitor jako sekundar a tv jako primar a pak si muzu v klidu na monitoru nastavit co chci a na tvce tech 1024*768. Ale problem je ze moje tvka neumi 1024 tak kdyz tam de tech 1024 tak muzu rolovat obrazem na TV. Takze vetisnou kdyz koukam na filmec tak mam ve Vplayeru nastaveny rozliseni 800*600 a do toho prepnu ten film a vse je oka u her uz musim rucne nastavovat 800*600.

Standardní

no mám čistokrevnou ATI R9800 Pro. Na TV je pořát 1024x768 60 Hz, to jóó, to už jsem taky zkoušel přehodit ... primár TV, ale výsledek ten samý, zkrátka větší rozliško, musí se rolovat, na film jak už jsem psal to vůbec nevadí, zobrazí to totiž správně a hry samozřejmě musejí být taky v 1024x768 jak TV aby tam bylo zobrazeno vše, tak jak má ...

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání